Israel a deviat toate zborurile de la Tel Aviv la Eilat

0 562

Zborurile cu direcția Israel vor ateriza pe Aeroportul Eilat Ramon, al doilea cel mai mare aeroport din Israel, și nu pe Aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv. La aeroportul Eilat Ramon, pasagerii vor efectua controlul pașapoartelor, vor lua bagajele și vor efectua un test rapid pentru Covid-19. Aceștia vor fi apoi transferați cu autobuzele spre Tel-Aviv, dacă aleg această opțiune.

Israel a deviat toate zborurile de la Tel Aviv la Eilat.

Zborurile care decolează de la Tel Aviv vor fi operate de la Aeroportul Ben Gurion conform planificării. Pentru moment, doar două zboruri operate de compania El Al (LY026 și LY004) New York JFK -Tel Aviv și New York Newark – Tel Aviv vor ateriza pe Aeroportul Ben Gurion.

Decizia vine după escaladarea violenței dintre Israel și palestinieni. Zborurile din/spre Tel Aviv au fost oprite din cauza atacului cu rachete asupra orașului Tel Aviv și împrejurimi. Întrucât Israelul este luat cu asalt de sute de rachete trase din Fâșia Gaza, traficul aerian către Aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv este redirecționat către Grecia și Cipru sau spre orașele din apropiere.

Între timp, companiile aeriene americane au început să anuleze zborurile spre Israel din cauza atacurilor cu rachete.

United Airlines, American Airlines și Delta Airlines au început să anuleze zborurile zborurile către Tel Aviv, a informat miercuri The New York Times.

Transportatorul național israelian, El Al, a declarat miercuri că continuă zborurile conform programării, dar că va permite călătorilor să schimbe biletele rezervate înainte de 19 mai sau să le anuleze, fără a plăti o taxă aferentă. De asemenea, a spus că va permite pasagerilor să utilizeze gratuit serviciul de mesagerie WhatsApp pe zborurile care au Wi-Fi, astfel încât să poată rămâne în contact cu familiile lor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.