Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Din 15 mai se elimină obligativitatea de a purta masca la exterior și vor fi eliminate restricțiile de noapte

0 1.276

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că prima etapă de relaxare a restricțiilor va avea loc chiar în acest weekend. Este vorba despre renunțarea la mască în aer liber, cu câteva excepții cum ar fi stațiile de autobuz, piețele, târgurile și alte zone aglomerate. Totodată se vor ridica restricțiile de circulație pe timp de noapte. Mâine va avea loc o ședință a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, urmată de o ședință de Guvern, pentru aprobarea calendarului măsurilor de relaxare.

Din 15 mai se elimină obligativitatea de a purta masca la exterior

Am pregătit un calendar cu măsuri de relaxare, care cuprinde întreaga perioadă de vară, ne pregătim de relaxare. Dar nu vrem să relaxăm în iunie, ca să revenim la restricții în august. Vom avea o relaxare pas cu pas, relaxările sunt condiționate de evoluția pandemiei și gradul de vaccinare”, a spus Klaus Iohannis într-o declarație de presă, citat de digi24.ro.

Tot din acest weekend sunt ridicate restricțiile de circulație pe timp de noapte, a precizat președintele. Nici agenții comerciali nu vor mai avea programul limitat.

Vom reveni în decursul zilei de mâine cu informațiile oficiale aprobate în urma ședinței Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

Leave A Reply

Your email address will not be published.