INFO: Despre Boeing 787-9 Dreamliner KLM

1 1.020

KLM Royal Dutch Airlines (KLM) anunță începerea operării unui nou tip de aeronavă, Boeing 787-9 Dreamliner, dotată cu o serie de îmbunătățiri ce includ un nou design al cabinei, Wi-Fi pentru pasageri și un sistem de divertisment de ultimă generație. Primul zbor al noului Boeing 787-9 este programat pentru data de 22 noiembrie 2015.Pentru KLM, introducerea Boeing-ului 787-9 marchează începutul unei noi ere, atât pentru siguranța pasagerilor, cât și a echipajului de zbor, avionul Boeing 787-9 oferind calitate și confort la cel mai înalt nivel.

Boeing_787-9_KLM

Caracteristici Boeing 787-9 Dreamlinr KLM
Printre cele mai importante caracteristici ale aeronavei sunt noile locuri World Business Class (WBC), care se pot rabata complet la 180 grade și au acces direct la culoar, scaunele de la Economy Class, care se pot rabata cu 40 % mai mult comparativ cu cele din alte avioane Boeing, un sistem de divertisment de ultimă generație și Wi-Fi pentru toți pasagerii care doresc să fie online în timpul zborului lor.

Îmbunătățiri tehnice: mai puțin zgomot și un consum redus de combustibil
De asemenea, din punct de vedere tehnic, avionul prezintă numeroase îmbunătățiri. Acesta este echipat cu motoare eficiente, care reduc consumul de combustibil cu cel puțin 20 %, dar și nivelul de zgomotul, cu până la 40 %. Mai mult, noul Dreamliner s-a dovedit a fi un avion de top și la capitolul siguranță, printr-un test care a arătat că acesta poate rezista unor forțe extreme, care echivalează cu 150 % din posibilele forțe pe care le-ar putea întâlni în timpul unui zbor obișnuit.

Viteza de croazieră a unui avion Boeing 787-9 este de 913 km/h, în timp ce viteza sa maximă atinge 954 km/h.

Designul aeronavei este și el modificat, prin contribuția designer-ului olandez Hella Jongerius. Utilizarea unor materiale moi în interior, dar și a unei variații de culori subtile crează o ambianță mai caldă și mai relaxantă, iar sistemul de divertisment, ce cuprinde monitoare de 16 inch la WBC și ecrane cu touchscreen pentru toate clasele, împreună cu conexiunea Wi-Fi, le va oferi pasagerilor posibilitate de a fi conectați online pe tot parcursul zborului.

KLM investește continuu în calitatea serviciilor oferite și în confortul pasagerilor. În plus față de adăugarea celor 10 aeronave Boeing 787-9 la flota sa pe parcursul anului viitor, compania plănuiește să introducă și noul Airbus A350.

Leave A Reply

Your email address will not be published.