Indonezia oprește căutarea victimelor rezultate în urma prăbușirii avionului Boeing 737-500 Sriwijaya Air (PK-CLC)

0 5.113

Autoritățile din Indonezia au anunțat că vor opri căutarea victimelor rezultate în urma prăbușirii avionului Boeing 737-500 Sriwijaya Air (PK-CLC). La bordul avionului se aflau 62 de persoane, toate fiind declarate decedate.

Însă vor continua căutările pentru recuperarea memoriei cutiei negre (CVR) a avionului Sriwijaya Air. Zilele trecute, autoritățile indoneziene au prezentat carcasa cutiei negre cockpit voice recorder (CVR), dar fără memorie. Cealaltă cutie neagră, cunoscută sub numele de FDR, a fost recupertă, iar informațiile au fost extrase.

Bagus Puruhito, cel ce a condus misiunea de căutare și salvare, a menționat că echipele sale au recuperat 324 de saci cu părți ale avionului, resturi din bagajele pasagerilor, dar și fragmente umane.

Avionul Boeing 737-500 Sriwijaya Air (PK-CLC) s-a prăbușit pe 9 ianuarie, la scurt timp după decolare. Acest accident aviatic a fost primul pentru compania aerienă indoneziană Sriwijaya și cel mai mari dezastre din Indonezia înregistrat din octombrie 2018, când 189 de persoane și-au pierdut viața după prăbușirea avionului Boeing 737 MAX Lion Air, care s-a cufundat și în Marea Java la scurt timp după decolare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.