Brussels Airlines va anula 900 de zboruri în februarie și martie.

0 515

Brussels Airlines va anula 900 de zboruri, în februarie și martie, după ce numărul rezervărilor a fost foarte scăzut din cauza restricților de călătorie impuse la nivel global.

Din ce în ce mai mulți pasageri își anulează zborurile pentru că autoritățile guvernamentale înăspresc regulile privind călătoriile neesențiale. În mod concret, Brussels Airlines va opera un număr redus de zboruri, doar 7% în februarie și 12% în martie, comparativ cu aceeași perioadă din 2019. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al companiei, Kim Daenen, către agenția de știri Belga.

Brusells Airlines va rambursa integral costul biletelor anulate.

Pasagerii care vor avea zborurile anulate vor fi anunțați în prealabil și vor avea oportunitatea de a rezerva un alt zbor sau de a solicita rambursarea integrală.

Brussels Airlines oferă bilete flexibile din cauza incertitudinii călătoriilor pe timp de pandemie. Începând cu luna semptembrie 2020, orice pasager care ezervă un bilet prin intermediul Brussels Airlines îl poate anula în mod gratuit.

Printre destinațiile turistice care dispar complet din programul de zbor pentru următoarele două luni se numără Barcelona, ​​Praga, Roma, Göteborg sau Viena. Totuși, zborurile către Africa vor fi operate la capacitate de 40% comparativ cu aceeași periadă a anului 2019.

Leave A Reply

Your email address will not be published.