India introduce carantina obligatorie de două săptămâni pentru toți turiștii

0 147

Ministerul Sănătății din India a înăsprit regulile de intrare. Din 11 ianuarie, toți străinii care călătoresc în India, indiferent de statutul de vaccinare, vor fi trimiși în izolare. Acest lucru a fost raportat de portalul Times of India cu referire la ordinul agenției.

Acum turiștii trebuie să petreacă o săptămână la hotel. Este posibil să se folosească infrastructura hotelieră, dar călătorii nu au voie să-și părăsească cazarea. În a 8-a zi trebuie să facă testul PCR și să încărcați rezultatele acestuia pe un portal special Air Suvidha.

În cazul în care turistul are rezultatul negativ, acesta va putea să-și continue vacanța fără restricții, cei infectați urmând să fie retestați și tratați în secția de izolare conform codurilor în vigoare.

În plus, unii străini care sosesc în India așteaptă testarea obligatorie plătită la aeroport. Serviciile locale vor alege pasagerii care vor trebui să treacă testul PCR. Copiii sub 5 ani sunt scutiți de procedură.

De menționat că în Goa, pe fondul creșterii numărului de cazuri de infecție cu COVID-19, a fost instaurat lockdown-ul nocturn. Turiștii nu au voie să părăsească hotelul între orele 23:00 și 6:00. Autoritățile nu au precizat încă pentru cât timp va fi impusă restricția.

Leave A Reply

Your email address will not be published.