Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Incident aviatic la Cluj: incendiu la trenul de aterizare al unui Boeing 737-700 Fly Egypt

0 699

Astăzi, 15octombrie, în jurul orei 19:35, o aeronavă a companiei Fly Egypt care efectua un zbor pe ruta Hurghada – Cluj a suferit un incident în timpul operațiunilor de aterizare. La contactul cu solul, pneurile trenului principal de aterizare au explodat și au luat foc.

Echipajul de pompieri al Aeroportului Internațional Cluj a intervenit în cel mai scurt timp și a aplicat procedurile specifice situațiilor de urgență. Incendiul a fost stins, fără ca vreunul dintre pasageri sau dintre membrii echipajului să fie rănit.

Urmare a activării planului roșu de urgență la fața locului au sosit mai mute echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență. La bordul aeronavei companiei Fly Egypt, Boeing 737-700 se aflau 113 pasageri și 6 membri ai echipajului care au fost debarcați în siguranță pe scări.

În acest moment, Aeroportul Cluj este închis traficului aerian și urmează să fie redeschis în jurul orei 22:30. Directorul General al Aeroportului Internațional Cluj, domnul David Ciceo a declarat că apreciază în mod deosebit intervenția pompierilor aeroportului care au ajuns la aeronavă în aproximativ 2 minute și au reușit să stingă incendiul în timp record. Datorită acțiunii lor profesioniste nu au existat victime și aeronava nu a suferit deteriorări.

Leave A Reply

Your email address will not be published.