blank

Începeți 2023 cu o vacanță la soare, la shopping sau la schi: bilete de avion de la 8 euro/segment!

0 738

Ne mai despart câteva zile de finalul anului 2022, iar 2023 bate deja la ușă cu noi planuri de călătorii. Dacă doriți să vizitați noi destinații, să vă bucurați de sporturile de iarnă, să călătoriți în zone mai calde sau să vă bucurați de weekend-uri memorabile în marile metropole europene și din întreaga lume, acum puteți profita de prețurile foarte mici la biletele de avion pentru călătorii programate în ianuarie 2023.

Vacanțe Ianuarie 2023

bilete-avion-ianuarie-2023
Tarife de la 8 euro/segment

Spre bucuria iubitorilor de călătorii și vacanțe, 2023 debutează cu bilete de avion de la 8 euro + taxe, prețuri ce pot fi căutate și verificate pe zbor24.ro. Aruncând o privire peste ofertă, nu pot remarca tarifele foarte bune pentru Dubai, Viena (de la 8 euro/segment), Veneția (de la 11 euro/segment), Milano (de la 11 euro/segment), Paphos (de la 13 euro/segment), Oslo, Billund, Alicante sau Tel Aviv. Sunt câteva destinații ce merită explorate chiar și în sezonul rece.

Dubai

Dubai este unul dintre cele mai cosmopolite și frumoase destinații de vacanță ce merită vizitate în ianuarie. Temperaturile sunt acceptabile pentru această periodă a anului, cu temperaturi maxime ce nu depășesc 25 de grade. Mall-urile elegante, parcurile de distracții uluitoare și plajele sclipitoare vă așteaptă să le vizitați în ianuarie. Dubai este una dintre cele mai interesante și călduroase destinații de vizitat în sezonul de iarnă. Tarife de la 69 euro/segment + taxe!

Amsterdam

Amsterdam este o destinație de city break ce poate fi vizitată oricând se dorește, pe toată durata anului, cu atât mai mult în ianuarie. Cu toate că temperaturile pot fi provocatoare, orașul este la fel de cosmopolit și atractiv. Plin de acțiune, cu un număr mare de muzee, magazine de epocă, structuri atrăgătoare ale clădirilor și locuri super-hiper de luat masa, Amsterdam este un răgaz de la stilurile și rutinele obișnuite. Când cineva vorbește despre „un oraș cu comori ascunse”, Amsterdam este destinația care se potrivește perfect cu acel „oraș”. V-ați rezervat biletele? Tarife de la 39 euro/segment + taxe.

Ljubljana

Pentru mulți dintre voi, Slovenia nu e prima opțiune când vine vorba de escapade pentru practicarea sporturilor de iarnă. Nu este o destinație însorită și nu puteți vedea aurora boreală, dar puteți explora o altă latură a unei țări care este descoperită în mod tradițional doar vara.

În ianuarie, parcurile naționale din Slovenia devin paradisul pasionaților de schi. Punctul forte pentru practicarea sporturilor de iarnă este Kranjska Gora. Iar Krvavec este a doua cea mai mare stațiune de schi din Slovenia, se află la doar 25 de minute de capitala Ljubljana. Încălziți-vă după o zi plină pe pârtii cu o seară la spa. Tarife de la 99 euro/segment + taxe!

București – Ljubljana

Milano

Milano nu este o opțiune pentru iubitorii de soare sau de zăpadă, dar cu siguranță pasionații de shopping vor aprecia această destinație, mai ales când bilete de avion sunt atât de ieftine în ianuarie 2023. După sărbători, marile magazine vin cu promoții atractive pentru lichidările de stoc, un moment propice pentru a putea achiziționa diferite articole vestimentare mult visate. Totodată, în ianuarie încep marile festivalauri consacrate La Scala, încep zilele modei și multe altele.

New York

Pentru cei ce doresc să exploreze destinații mai îndepărtate, New York City poate fi o opțiune ideală în sezonul de iarnă. În frumoasa NYC, există unul dintre cele mai mari patinoare din lume. Patinoarul Rockefeller Center este considerat ca fiind cel mai frumos patinoar în aer liber. Îl găsiți în New York, un loc unde veți găsi new-yorkezi și turiști care patinează sub privirile atente ale lui Prometeu. Iar în momentele de relaxare, bucurați-vă să descoperiți locurile vizitate de Kevin McCallister, din ”Singur Acasă 2”. Empire State Building, Top of the Rock, Brooklyn Bridge, Broadway, Central Park – doar câteva dintre obiectivele turistice pe care să nu le ratați într-o vizită la New york. Tarife de la 198 euro/segment + taxe!

Bucuresti – New York

Ianuarie este o lună foarte bună pentru călătorii, putând profita de bilete de avion ieftine. Se duce efervescența sărbătorilor, aeroporturile se mai golesc, iar marile metropole revin la viața cotidiană.

Leave A Reply

Your email address will not be published.