blank

Încearcă să ai grijă de bugetul cu care începi o sesiune de gambling

0 235

O problemă foarte des întâlnită în rândul jucătorilor noi este aceea de a administra corect banii. Ceea ce mulți jucători nu înțeleg este că dacă joci cu cap banii pe care îi ai vei avea mai mult succes pe termen lung. Poți juca jocuri de noroc gratis dacă alegi variantele demo de la cazinourile online. Aceste variante îți dau posibilitatea să joci pe bani virtuali până când înveți cum funcționează jocul și cum poți administra corect banii. În continuare o să îți prezint câteva metode care să te ajute să îți planifici mai bine banii data viitoare când joci la cazino.

Administrarea banilor la cazinou

Jocurile de la cazino sunt o modalitate de distracție pentru mulți dintre jucători. Totuși, dacă alegi să pariezi des, și nu doar o singură dată, ar trebui să înțelegi că este foarte important să îți planifici banii pe care urmează să îi cheltui la jocurile de noroc. Îți poți face o planificare în funcție de cât de des joci. Dacă joci săptămânal, alocă un buget maxim pe care să îl folosești pe toată săptămâna. La fel poți face un buget și lunar.

Cel mai important lucru: pariază doar banii pe care îți permiți să îi pierzi! Niciodată nu juca banii de care ai neapărat nevoie, cum sunt banii pentru mâncare, chirie sau alte nevoi de bază.

Care este diferența la cazinoul fizic vs cel online

Principala diferență între cazinourile fizice și cazinourile online este că cele online vor avea bonusuri mai bune decât cele fizice. Motivul este unul destul de evident, întrucât un cazino fizic va avea cheltuieli mult mai mari pentru a putea funcționa. De aceea, cazinourile online pot să fie varianta mai bună pentru tine în ce privește bonusurile de care poți să te bucuri, dar și prețurile mai scăzute pentru a paria.

Ai grijă ca la cazinourile online să alegi acele metode de plată cât mai sigure. La cazinourile fizice vei avea în general varianta de a plăti cash sau cu cardul. Cazinourile online au implementat și plata prin card bancar, prin cont bancar, carduri de credit, dar și prin criptomonede.

Acum hai să vedem câteva sfaturi utile după ce ți-ai ales cazinoul și metoda de plată.

Cum administrezi corect banii

Un prim sfat de care trebuie să ții cont este acela de a nu paria pe bani luați împrumut de la alte persoane. Din cauză că jocurile de noroc sunt foarte imprevizibile, oricât de bun ai fi tu ca jucător, nu este niciodată o idee bună să pariezi sume mari de bani luate de la alte persoane, indiferent că ai luat de la prieteni sau de la familie. Este o provocare să joci chiar și cu banii tăi, întrucât îi poți pierde pe toți într-o secundă. În momentul când joci banii altora și îi pierzi, va trebui să îi inapoiezi. În plus, vei fi mereu stresat la joc în cazul în care pierzi. De aceea, stai departe de împrumuturi!

Stabilește limite

Să presupunem că ai banii tăi și că ți-ai setat deja un buget pe care să îl folosești într-o săptămână. Ideea este nu doar să stabilești un buget pe care să îl cheltui, ci și să te limitezi la acesta. Dacă ți-ai propus ca într-o săptămână să joci maxim 100 de lei, nu încerca să te consolezi cu ideea că îi vei recupera printr-un pariu “bun” la următoarea rundă. Când ai jucat cei 100 de lei te oprești.

Dacă simți că nu vei reuși să te oprești, te poți folosi de opțiunile de limitare pe care le au cazinourile. În caz că nu știai, există cazinouri care îți oferă opțiunea de a pune o limitare pe contul tău atunci când ai atins o anumită sumă. Astfel, nu va trebui să te îngrijorezi că ai cheltuit mai mult decât era nevoie. Iar în momentul când ai atins limita respectivă, nu vei mai putea accesa contul tău o perioadă de timp setată de tine. Poți seta să nu mai ai acces la cont de la 24 de ore până chiar la câteva luni.

Nu bea alcool!

La cazinourile online este logic că nu vei primi băutură din partea cazinoului. Totuși, dacă ai ales să mergi la un cazino fizic, cea mai mare greșeală pe care ai putea să o faci este să bei acele băuturi alcoolice gratuite. Mai ales dacă vei folosi banii pentru care ai muncit din greu, ar fi păcat ca din cauza alcoolului să nu mai fii complet limpede pentru a lua cele mai bune decizii. Pentru a nu fi tentat de acele băuturi de la intrare din cazinouri, poți alege varianta sigură de a paria la un cazino online direct de la tine de acasă.

Dacă nu înțelegi jocul, mai bine nu îl juca

O greșeală foarte mare pe care o poți face este să începi să joci cu bani reali un joc pe care nu l-ai mai jucat niciodată și nici nu ai habar cum se joacă. Datorită noilor opțiuni pe care le oferă cazinourile online, poți ca mai întâi să te documentezi, să testezi strategiile gratuit pe conturile demo și abia apoi să joci pe bani reali. Într-adevăr, jocurile de noroc prezintă un risc de a-ți pierde foarte rapid banii, însă dacă joci la un joc complet nepregătit mergi la sigur că îți vei pierde banii.

Este necesar să îți faci o strategie la jocuri și cu privire la cum să folosești banii. Dacă ai 50 de lei pe care vrei să îi cheltui, poți alege să plasezi câteva pariuri mici la sloturi, alte pariuri la blackjack și să mai pui câțiva bani și pe pariurile sportive. Astfel, vei avea diversitate și nici nu vei cheltui rapid toți banii!

Concluzie

Dacă înveți să îți administrezi în mod corect banii, cu siguranță nu vei ieși de fiecare dată dezamăgit de la cazino. Acest lucru necesită timp și răbdare, însă este mai bine să înveți cum să îți administrezi corect banii, decât să mergi și să pierzi mai mult decât trebuie într-o singură seară.

Leave A Reply

Your email address will not be published.