Furtuna de zăpadă și temperaturi resimțite de -50° în SUA: mii de zboruri anulate și zeci de mii de zboruri întârziate din / spre aeroporturile americane!

0 331

furtună puternică de zăpadă, care traversează jumătatea de est a Statelor Unite, a provocat haos în traficul aerian. Aproape 2.500 de zboruri au fost anulate pe 22 decembrie, pe aeroporturile americane. Alte 2500 de zboruri sunt anulate astăzi, 23 decembrie.

Potrivit site-ului de urmărire a zborurilor FlightAware, mii de zboruri au fost afectate în Statele Unite din cauza furtunei din nord care a determinat scăderea temperaturilor lași a temperaturilor resimțite de până la -50° la graniță cu Canada. Activitățiile la aeroporturile Denver și Chicago-O’Hare au fost reduse cu aproape o treime, Southwest Airlines fiind compania aeriană cea mai afectată, urmată de SkyWestAmerican AirlinesUnited și Delta Air Lines.

Și pentru ajunul Crăciunului sunt anunțate temperaturi record cu minus, ceea ce va duce la anularea sau întârzierea a mii de zboruri din / spre aeroporturile americane. Vor fi afectate și aeroporturile din New York și Detroit.

Zeci de mii de pasageri sunt afectați și riscă să petreacă Crăciunul prin aeroporturi. Furtuna este de așteptat să dureze cel puțin până la sfârșitul weekendului de Crăciun. Ca de obicei, toate companiile aeriene din țară au implementat măsuri comerciale, cum ar fi rerezervări gratuite sau rambursări ale banilor pe zborurile anulate.

Leave A Reply

Your email address will not be published.