Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Începând cu luna august, British Airways și-a reluat zborurile spre mai multe destinații de vacanță

0 382

În contextul actualei pandemii, companiile aeriene sunt nevoite să-și ajusteze programul operațional în funcție de cerere, dar cel mai mult în funcție de regulile și restricțiile impuse între țări.

Mai multe rute operate de British Airways, în august!

Începând cu luna august, British Airways își va relua zborurile spre mai multe destinații de vacanță. Conform planului anunțat printr-un comunicat de presă, British Airways intenționează să reia zborurile spre: Bari, Bastia, Bodrum, Bordeaux, Catania, Figari, Frankfurt, Genoa, Kefalonia, Lyon, Luxemburg, Malta, Paphos și Pula. Legat de destinațiile lung-curier, British Airways va relua zborurile spre Antigua, Islamabad și Nairobi.

Cu toate că rețeaua de destinații se extinde, British Airways este nevoită să opereze cu frecvență redusă. Din păcate, impactul pandemiei de COVID-19 încă se resimte la nivel global.

British Airways a implementat măsurile de protecție împotriva noului coronavirus. Masca este obligatorie de purtat pe nas și gură de la intrarea în aeroport, pe zbor și până la părăsirea aeroportului de destinație.

Leave A Reply

Your email address will not be published.