blank

In august au fost reluate zborurile din Timisoara spre Munchen si Stuttgart. Blue Air a reluat zborurile Timisoara – Bucuresti.

0 1.242

În luna august, au fost reluate zborurilor aeriene frecvente de la aeroportul din Timișoara spre și dinspre alte două destinații din Germania. Totodată va crește numărul curselor aeriene de legătură cu București. Sunt așteptate și zborurile de vacacnță Timișoara – Constanța.

Începând din data de 3 august 2020, compania aeriană Lufthansa a reluat operarea curselor aeriene de pe aeroportul Timișoara spre și dinspre Munchen. Sunt operate trei zboruri pe săptămână – în zilele de luni, miercuri și vineri.

timisoara-munchen cu Lufthansa

Tot de luni, 3 august 2020, au fost reluate zborurilor directe spre și dinspre Stuttgart. Cursele aeriene vor fi operate de compania Eurowings și vor avea o frecvență de două zboruri pe săptămână – în zilele de luni și vineri. Începând cu 26 octombrie, Eurowings va opera 3 zboruri săptămânale pe ruta Timișoara – Stuttgart. A 3-a frecvență va fi introdusă în ziua de miercuri.

Blue Air a reluat zborurile București – Timișoara. Începând cu 7 august 2020, Blue Air operează 10 rotații săptămânale între capitala României și capitala Banatului.

timisoara - bucuresti cu blue air

Reamintim pasagerilor faptul că planul măsurilor de protecție pentru a limita răspândirea noului coronavirus, în ceea ce privește tranzitarea aeroportului, îmbarcarea si debarcarea pasagerilor pe aeroportul Timișoara este publicat pe site-ul: www.aerotim.ro.

*Rutele și orarul zborurilor sunt stabilite de companiile aerieneă în corelație cu legile și restricțiile impuse de autorități.

**Site-ul AirlinesTravel nu se face responsabil de modificarile operationale, de zboruri sau de biletele de avion.

Leave A Reply

Your email address will not be published.