Inaugurarea oficială a rutei București – Zagreb cu Croatia Airlines

Pentru prima dată în istoria companiei, Croatia Airlines a aterizat oficial la București!

0 1.937

Astăzi, 22 mai 2017, Croatia Airlines a aterizat oficial la București. Ruta sezonieră Zagreb – București a debutat pe 19 mai, dar astăzi a fost marcat oficial debutul.Oficial: București – Zagreb cu Croatia Airlines

Zborul de astăzi a fost operat cu o aeronavă de tipul Bombardier Dash 8 Q400, care poate transporta până la 76 de pasageri. Conform informațiilor oficiale, zborul Zagreb – București a avut la bord 73 de pasageri. Zborul de retur, București – Zagreb, a avut la bord 59 de pasageri.

Bucuresti-Zagreb-Croatia-Airlines-1

Bucuresti-Zagreb-Croatia-Airlines-8

Bucuresti-Zagreb-Croatia-Airlines-10

Bucuresti-Zagreb-Croatia-Airlines-12

Bucuresti-Zagreb-Croatia-Airlines

Debutul pare promițător. Ruta București – Zagreb a fost anunțată sezonieră. În perioada 19 mai – 13 octombrie 2017, sunt operate 3 zboruri săptămânale, în zilele de luni, miercuri și vineri.

Tarifele pornesc de la 179 EURO pentru zborurile directe București – Zagreb și de la 209 EURO pentru zborurile spre Dubrovnik, Split, Zadar, Pula via Zagreb. Tariful este valabil pentru zboruri dus-intors și cu toate taxele incluse.

Pentru început, oficialii Croatia Airlines au declarat că așteaptă aproximativ 10 000 de pasageri la bordurile aeronavelor sale din/spre București. Cu siguranță va fi o rută sezonieră pentru travel, dar și pentru business.

Într-un viitor apropiat, sperăm să putem vizita frumusețile inegalabile ale Croației!

Fotografii realizate cu CANON G3X!

Leave A Reply

Your email address will not be published.