În august, Ryanair va opera zboruri spre 60% din rețeaua planificată.

0 629

Astăzi, 6 august, RYANAIR a anunțat că va opera zboruri spre 60% din rețeaua sa operațională, care a fost planificată înainte de pandemie. După reluarea zborurilor de la 1 iulie, RYANAIR a depus eforturi să ”resusciteze” cât mai multe rute din rețea, dar cu mai puține zboruri.Oficialii RYANAIR au declarat la startul operațiunilor din iulie că se mizează pe reluarea zborurilor pe mai multe rute, în devafoarea numărului de zboruri. Cu alte cuvinte, RYANAIR nu dorește să abandoneze destinații și baze operaționale, câutând mereu oportunități de noi rute.

Ryanair va opera zboruri spre 60% din retea

În luna iulie, RYANAIR a transportat 4.4 milioane de pasageri. Pare un număr impresionant, însă realitatea e cu totul alta. Scăderea e de peste 50% față de aceeași perioadă a anului trecut. În iulie, RYANAIR a operat în medie 1000 de zboruri zilnice.

Pentru luna august, RYANAIR va opera peste 11 000 de zboruri săptămânale pe 1600 de rute.

RYANAIR îndeamnă pasagerii la respectarea măsurilor de siguranță și securitate pentru un zbor liniștit. Purtarea măștii este o regulă obligatorie în avioanele RYANAIR.

Din / spre România, RYANAIR zboară spre destinații din Italia, Marea Britanie, Grecia, Spania, Austria, Germania, Belgia, Cipru, Irlanda.

Legat de tarife, acestea pornesc de la 9.99 EURO/segment, inclusiv pe câteva rute din / spre România. Ca exemplu: București – Edinburgh în luna septembrie; București – Viena în luna septembrie și Timișoara – Milano în luna septembrie. Surprinzător, tarifele nu au crescut așa cum se anticipa. Însă este adevărat faptul că numărul biletelor la aceste preturi este mai mic. Biletele se pot cumpăra de pe site-ul RYANAIR sau de la partenerii autorizati.

Leave A Reply

Your email address will not be published.