Icelandair anunță 2 rute noi din Islanda spre Spania: Barcelona și Tenerife Sud

0 603

Icelandair a anunțat reluarea zborurilor spre Spania începând cu sezonul estival 2021, consolidându-și angajamentul față de piața spaniolă. Va opera zboruri pe 3 rute directe între Islanda și Spania conform programului de vară 2021.Va relua zborurile pe ruta Reykjavik – Madrid, o destinație cu tradiție pentru Icelandair. Totodată, va începe operarea zborurilor pe rutele Reykjavik – Barcelona, anunțată în vara anului 2020 și care a trebuit să fie amânată din cauza restricțiilor, și Reykjavik – Tenerife Sud.

Icelandair va opera 3 zboruri săptămânale pe ruta Reykjavik – Madrid, în perioada 29 mai – 18 septembrie. Pe ruta Reykjavik – Barcelona, Icelandair va opera un zbor săptămânal, în fiecare zi de sâmbătă, în perioada 12 iunie – 11 septembrie. Legat de ruta Reykjavik – Tenerife Sud, Icelandair va opera 2 zboruri săptămânale în perioada 1 mai – 30 octombrie.

Zborurile vor fi operate cu aeronave de tipul Boeing 757-200, un avion cu un singur culoar, dar dedicat zborurilor medii și lungi. Acestea vor putea oferi la bord mai multe clase tarifare: Economy Light, Economy Standard, Economy Flex, Saga Premium și Saga Premium Flex. Durata zborurilor va fi de aproximativ 4 ore.

Leave A Reply

Your email address will not be published.