Iaşi – Milano şi Iaşi – Roma cu Air Vallee după 30 aprilie 2012

1 124

Update: Cursele au fost anulate!

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€! Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Air Vallee vrea să-şi consolideze poziţia pe piaţa din România cu noi curse de la Iaşi spre Milano şi Roma.

Ieşenii vor avea la dispoziţie ruta către capitala Italiei în fiecare marţi, joi şi sâmbătă, decolarea fiind programată pentru ora 12.50 (ora României), iar aterizarea pe aeroportul italian, la ora 14.00 (ora Italiei). Cursa înapoi spre Iaşi va pleca la ora 19.30 şi va ajunge la 22.40.

AirHelp get compensation

Cursa către Milano, care va opera în zilele luni, marţi şi vineri, va decola la 7.00 şi va ajunge la 8.15. La întoarcere, pasagerii se pot îmbarca la ora 13.45 şi vor ajunge la Iaşi la ora 17.00. Cu ocazia aceasta, ieşenii îşi pot face cumpărăturile în capitala modei:).

Şi să nu uităm că, tot din 30 aprilie, Air Vallee va opera si cursa Iaşi – Paris, capitala dragostei!

1 comentariu
  1. […] Zborul a fost anunţat deja pe http://www.airvallee.com la preţul promoţional de la 29 EUR cu toate taxele incluse. Această cursă vine să completeze programul zborurilor între Italia şi România, după ce Air Vallee a anunţat noi curse între Iaşi – Milano şi Iaşi – Roma. […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »