blank

Iaşi – Paris cu Air Vallee din 30 aprilie 2012

1 689

Update: Cursele au fost anulate!

Oficialii companiei aeriene low-cost Air Vallee au anunţat că vor introduce cursa Iaşi – Paris de la sfârşitul lunii aprilie.

Cursele vor fi de la Iaşi la Paris, pe Aeroportul Orly. Preţul unui bilet începe de la 29 de euro pe segment cu taxe incluse şi bagajul de cală de maximum 20 de kilograme, iar prima aeronavă va decola spre capitala Franţei pe 30 aprilie.

Graficul primului zbor: data 30-04; cursa IAS-ORY; aeronava DO 7801; ora 17.30 (decolare) – 19.30 (aterizare) – orele locale.

În fiecare luni şi vineri, de la Iaşi va decola un Fokker 100 cu o capacitate de 109 locuri. Cei interesaţi pot face rezervări începând din de azi pe site-ul companiei Air Vallee.

Compania aeriana este de origine italiană şi a fost înfiinţată în 1987. Are baza operaţională la Rimini. Pentru serviciile regulate şi charter, flota companiei are şi două avioane Dornier 328 JET cu o capacitate de 31 locuri foarte confortabile şi dotate cu tehnologii moderne, în special adaptate să zboare cu agilitate şi securitate printre munţi Văii Aosta, dar în acelaşi timp, capabil să ajungă la aeroporturile internaţionale la aceeaşi viteză ca şi aeronavele de pasageri de dimensiuni mult mai mari.

Călătorie plăcută!

Leave A Reply

Your email address will not be published.