Hawaiian Airlines va relua zborurile directe între Sydney și Honolulu!

0 234

După 21 de luni, australienii pot spune din nou „Aloha!” deoarece Hawaiian Airlines își reia serviciul non-stop de la Sydney la Honolulu.Compania aeriană a confirmat într-un comunicat de presă că, începând cu 13 decembrie 2021, își relua zborurile între Sydney Kingsford Smith (SYD) din Australia și Daniel K. Inouye (HNL) din Honolulu. Pentru început, vor fi operate până la cinci zboruri săptămânale.

Zborul HA451 va începe să zboare din 13 decembrie 2021, în zilele de luni și miercuri, joi, vineri, sâmbătă. Începând cu 15 decembrie 2021, zborul HA452 va pleca din Sydney în zilele de marți și joi, vineri, sâmbătă, duminică.

Ruta Sydney-Honolulu, care are o durată de zbor de peste 10 ore, va fi deservită cu ajutorul aeronavei Airbus A330 cu 278 de locuri. Dispune de 18 scaune la clasa business, 68 de locuri „Confort Economy” și 192 de locuri standard Economy.

În comunicatul de presă, Andrew Stanbury, director regional Hawaiian Airlines pentru Australia și Noua Zeelandă, a declarat: „Suntem încântați să reconectam Hawaii și Australia , fiind încurajați de răspunsul publicului la programul național de vaccinare al Australiei, ceea ce a permis redeschiderea granițelor”.

Hawaiian Airlines a început să zboare pe ruta Sydney-Honolulu în mai 2004. Ruta dintre Honolulu și Brisbane, lansat în noiembrie 2012, rămâne încă în așteptare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.