Emirates va zbura zilnic pe ruta Dubai – Tel Aviv, din 6 decembrie 2021

0 299

 Emirates a anunțat că va lansa un zbor zilnic non-stop între Dubai și Tel Aviv, Israel, începând cu 6 decembrie. Anunțul vine pe măsură ce Emiratele Arabe Unite și Israelul continuă să dezvolte o mai mare cooperare economică pentru a stimula creșterea în mai multe sectoare, pe lângă stimularea fluxurilor comerciale dintre ambele state.Cu noile zboruri zilnice, călătorii israelieni se vor putea conecta în siguranță și eficient din Dubai și, prin Dubai, la rețeaua globală de rute a Emirates formată din peste 120 de destinații. Orarul zborurilor către/de la Tel Aviv le va oferi călătorilor acces la destinații de vacanță, cum ar fi Thailanda, Insulele Oceanului Indian și Africa de Sud, printre altele. 

În plus, noile zboruri introduc conexiuni între Tel Aviv și aproximativ 30 de destinații Emirates din Australia, Statele Unite, Brazilia, Mexic, India și Africa de Sud, toate găzduind unele dintre cele mai mari comunități evreiești din lume. 

Călătorii din Statele Unite care doresc să oprească în Dubai înainte de a începe călătoria lor spre Tel Aviv pot beneficia de pachetul Dubai Stop Over, care include sejururi la hoteluri de talie mondială, vizitarea obiectivelor turistice și alte activități.

Emirates va zbura cu Boeing 777-300ER într-o configurație de trei clase, oferind apartamente private în clasa întâi, locuri perfect plate în clasa Business și locuri spațioase în clasa economică. Zborurile zilnice sunt programate să plece din Dubai ca EK931 la ora 14:50, sosind la Aeroportul Ben Gurion la ora locală 16:25. Zborul de întoarcere EK932 va pleca din Tel Aviv la ora 18:25, sosind în Dubai la ora locală 23:25.

Leave A Reply

Your email address will not be published.