Hawaiian Airlines oferă pasagerilor săi tablete iPad Mini

0 335

Nu mai este o noutate faptul că tot mai multe companii aeriene cumpără tablete pentru personalul de bord, dar şi pentru a fi oferite pasagerilor. Sunt transportatori aerieni care au renunţat la scaunele cu sistemul multimedia integrat şi au trecut la tablete. Acest lucru s-a dovedit a fi mai eficient din punct de vedere financiar, scaunul cu sistemul inclus fiind foarte scump, dar s-a făcut şi o economie de carburant pentru că a fost redusă greutatea aeronavei.hawaiian-airlines-ipad-mini

La începutul acestei luni, Hawaiian Airlines a anunţat că va pune la dispoziţia pasagerilor 1500 de iPad-uri Mini. Acest serviciu va fi disponibil pe 14 aeronave Boeing 767-300.

Cele 1500 de tablete iPad Mini vor avea instalate diferite aplicaţii pentru divertisment, inclusiv filme, seriale, muzică şi jocuri de actualitate. Tabletele vor fi oferite gratuit pasagerilor de la first class şi business class. Cei de la economy class vor trebui să plătească 15 dolari dacă rezervă tableta din timp, sau 17 dolari dacă o solicită direct la bordul avionului.

Cele 14 avioane Boeing 767-300 operate de Hawaiian Airlines leagă Insulele Hawaii de Statele Unite şi unele ţări din Asia.

Leave A Reply

Your email address will not be published.