Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Hainan Airlines a intrat în posesia primului Boeing 787 din flotă

0 370

Pe 4 iulie, Hainan Airlines a intrat în posesia primului Boeing 787 din flotă. Acesta face parte dintr-o comandă de 10 unităţi pe care operatorul chinez a plasat-o direct la producător.

Hainan Airlines va opera primul Dreamliner pe ruta internă Beijing – Haikou. Ulterior, compania aeriană va introduce aeronava 787 pe zborurile spre America de Nord. Va creşte frecvenţele pe rutele Beijing-Seattle, Beijing-Toronto şi Beijing-Chicago.

Hainan_787

Boeing 787 Hainan Airlines este configurat în două clase: 35 de locuri la business aranjate 2-2-2 şi 177 de locuri la economy aranjate 3-3-3. Toate scaunele sunt prevăzute cu touchscreen de 15 inch şi priză. Locurile de la business au şi porturi USB.

Hainan Airlines face parte din grupul de elită format din 7 companii aeriene de 5 stele Skytrax. Este a 4-a companie aeriană din China după mărimea flotei. Deţine 106 avioane Boeing şi operează zilnic peste 500 de zboruri spre 90 de destinaţii.

Leave A Reply

Your email address will not be published.