fbpx Hainan Airlines a intrat in posesia primului Boeing 787 din flota

Hainan Airlines a intrat în posesia primului Boeing 787 din flotă

0 267
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Pe 4 iulie, Hainan Airlines a intrat în posesia primului Boeing 787 din flotă. Acesta face parte dintr-o comandă de 10 unităţi pe care operatorul chinez a plasat-o direct la producător.

Hainan Airlines va opera primul Dreamliner pe ruta internă Beijing – Haikou. Ulterior, compania aeriană va introduce aeronava 787 pe zborurile spre America de Nord. Va creşte frecvenţele pe rutele Beijing-Seattle, Beijing-Toronto şi Beijing-Chicago.

Hainan_787

Boeing 787 Hainan Airlines este configurat în două clase: 35 de locuri la business aranjate 2-2-2 şi 177 de locuri la economy aranjate 3-3-3. Toate scaunele sunt prevăzute cu touchscreen de 15 inch şi priză. Locurile de la business au şi porturi USB.

Hainan Airlines face parte din grupul de elită format din 7 companii aeriene de 5 stele Skytrax. Este a 4-a companie aeriană din China după mărimea flotei. Deţine 106 avioane Boeing şi operează zilnic peste 500 de zboruri spre 90 de destinaţii.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.