fbpx Grupul Lufthansa este lider la Aeroportul Berlin-Brandenburg, având 38% cotă de piață

Grupul Lufthansa este lider la Aeroportul Berlin-Brandenburg, având 38% cotă de piață

0 144
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Grupul Lufthansa și Aeroportul Berlin-Brandenburg au prezentat primele cifre la putin peste o luna de la deschiderea aeroportului BER. Relocarea companiilor aeriene din Grupul Lufthansa a decurs conform planului și procedurile de operare funcționează foarte bine cu volumul actual de trafic scăzut.

Companiile aeriene Lufthansa Group operează de la North Pier în Terminalul 1, care se află la câțiva pași de Lufthansa Lounge și de noul magazin flagship WorldShop.

De asemenea, începutul operațiunilor de zbor a decurs foarte bine. În prezent, companiile aeriene ale grupului oferă aproximativ 38% din toate zborurile operate de la BER.

Dintr-un total de 1.700 de plecări și sosiri înregistrate în noiembrie, aproximativ 650 au fost operate de Grupul Lufthansa.

Eurowings s-a poziționat foarte bine în aceste vremuri tulburi de pandemie, având aproximativ 300 de conexiuni de la BER, în noiembrie. Eurowings zboară de cel puțin trei ori pe zi spre Köln / Bonn, Düsseldorf și Stuttgart.

Totodată, Eurowings și-a dezvoltat operațiunile spre Insulele Canare, iar programul zborurilor din decembrie subliniază această tendință. Până la sfârșitul anului, Eurowings va finaliza peste 1.200 de zboruri către și dinspre Aeroportul Berlin-Brandenburg.

Din septembrie, Grupul Lufthansa este lider de piață la Berlin. În prezent, cinci companii aeriene ale grupului zboară către BER (Lufthansa, Austrian Airlines, SWISS, Brussels Airlines și Eurowings). Air Dolomiti va adăuga, de asemenea, BER la programul său de zbor în sezonul de vară 2021.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.