blank

GOL – Linhas Aereas Inteligentes a comandat 60 de aeronave Boeing 737 MAX

0 694

GOL – Linhas Aereas Inteligentes, cel mai mare operator low-cost din Brazilia, a încheiat un acord cu Boeing pentru 60 de aeronave Boeing 737 MAX. Comanda este evaluată la 6 miliarde de dolari, după preţul de listă şi reprezintă cea mai mare achiziţie din istoria GOL şi făcută de un singur operator aerian din America de Sud.

GOL mizează pe noile aeronave, speră la o eficientizare a serviciilor şi scăderea costurilor. Această comandă face parte şi din stragetia GOL pe termen lung. Astfel, operatorul low-cost va avea o flotă modernă, tânără şi adaptată condiţiilor economice.

Boeing 737 MAX are la bază modelul Boeing 737 Next Generation, dar vine cu motoare mai eficiente şi cu tehnologia avansată pentru vârful aripilor. Aeronavele Boeing 737 MAX emană cu 13% mai puţin CO2 şi sunt mai eficiente cu 8% pe pasager. În aproximativ un an, Boeing a primit comenzi ferme pentru 724 unităţi 737 MAX. Cea mai mare comandă a făcut-o operatorul aerian Lion Air.

GOL operează 810 de zboruri zilnice către 63 de destinații din Brazilia și 12 în America de Sud și Caraibe. Cu șase parteneriate code-share și mai mult de 60 de acorduri bilaterale cu companii străine, reţeaua operatorului low-cost oferă cele mai bune condiţii de zbor pentru Brazilia.

Leave A Reply

Your email address will not be published.