Ghid de călătorie pentru turiștii români cu destinația TURCIA, în vremea pandemiei de COVID-19.

1 4.122

În vremea pandemiei de COVID-19 este foarte greu să ne programăm o vacanță. Pandemia este imprevizibilă și dinamică. Evoluția ei diferă de la o țară la alta, de la o regiune la alta. Nu știm ce va fi peste câteva zile.

Ministerul Afacerilor Externe a căutat să vină în sprijinul turiștilor români și a realizat câteva ghiduri de călătorie pentru diferite destinații și țări. Acestea sunt valabile acum, dar nimeni nu garantează că vor putea fi valabile și mâine. Din aceste motive, stați cu ochii pe airlinestravel.ro, dar și pe site-urile autorităților pentru a fi informat.

Revenind la călătoriile în scop turistic, in acest moment locuitorii României ar putea călători fără restricții spre țări ca Turcia, Spania, Albania sau Bulgaria. Iar mai jos aveți un mic ghid de călătorie în Turcia, valabil la 12 august 2020.

ghid-calatorie-turcia-12-august

De ținut minte: La intrarea în Turcia vor fi efectuate controale de sănătate tuturor cetățenilor turci și străini. În cazul descoperirii simptomelor specifice COVID-19, vor fi efectuate gratuit teste PCR, iar Ministerul Sănătății va dispune măsurile necesare, în funcție de fiecare caz în parte.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.