Germany Simply Inspiring! + CONCURS cu City Break la Frankfurt

Finalul de an vine cu un CONCURS pentru iubitorii de călătorii! Răspundeți corect la întrebări și puteți câștiga un city break de trei zile, pentru două persoane, la Frankfurt. CONCURSUL este organizat de Organizația Germană pentru Turism în parteneriat cu Lufthansa. Detalii mai jos!

0 1.546

Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Germania ne inspiră! Este o țară vastă și diversă. Are o suprafață de 357,168 km2 și este locuită de peste 82 de milioane de oameni din diferite colțuri ale planetei.

Germany Simply Inspiring!

Peisajele sunt mirifice și variate, care te lasă cu gura căscată. Relieful Germaniei este preponderent muntos. Altitudinea variază de la Munții Alpi (cel mai înalt punct: Zugspitze la 2962 metri) în sud, până la țărmurile Mării Nordului (Nordsee) în nord-vest și Marea Baltică (Ostsee) în nord-est.

Germania este cunoscută pentru numeroasele sale grădini zoologice, parcuri naturale, acvarii. Peste 400 de grădini zoologice și parcuri sunt administrate în Germania, număr care o plasează pe primul loc în lume la acest capitol. Gradina zoologică din Berlin este cea mai veche din Germania și deține cea mai numeroasă colecție de specii din lume.

Germania este presărată cu numeroase orașe desprinse din basme. În Germania, arhitectura pastrează spiritul formelor excesiv ascuțite ale goticului, concretizate prin acoperișurile foarte înalte și pentru abudența turnurilor și pinaclelor. Spiritul gotic este prezent și în structura clădirilor bazate pe arcele ogivale.

Până în prezent, am vizitat Berlin (capitala și cel mai mare oraș din Germania), Munchen (capitala landului Bavaria și al 3-lea oraș din Germania), Hamburg (al 2-lea oraș din Germania după numărul locuitorilor, dar primul port al țării) și Nuremberg (al doilea oraș ca mărime din Bavaria), dar și împrejurumile.

Iubim Germania pentru arhitectură, orașe, infrastructură, bucătărie, pentru relief, pentru peisaje, pentru produsele de calitate, pentru castelele rupte din basmele cu zâne și feți frumoși. Este un adevărat paradis pentru turiști!

CONCURS cu City Break la Frankfurt

Vă recomandăm să treceți Germania pe lista țărilor de vizitat. Puteți începe cu un City Break la Frankfurt, care poate fi câștigat la CONCURSUL organizat de Organizația Germană pentru Turism în parteneriat cu Lufthansa.

Zburați cu Lufthansa la Frankfurt și savurați șarmul capitalei financiare europene în care puteți descoperi fațete ale istoriei și culturii germane nebănuite. Organizația Germană pentru Turism, împreună cu Lufthansa vă oferă posibilitatea să câștigați o călătorie de trei zile pentru două persoane la Frankfurt.

Înscrierea în concurs durează doar câteva minute. Sunt 5 întrebări despre Germania la care trebuie să răspundeți, iar la final, dupa introducerea datelor personale, veți fi înscriși în concurs. Premiul cel mare este un city break la Frankfurt, pentru două persoane, trei zile, cu transportul și cazarea asigurate.

Pașii pentru înscrierea în CONCURS!

1. Accesați pagina de concurs:

2. Raspundeți corect la cele 5 întrebări din formular. Dacă se întâmplă să nu cunoașteți răspunsul, butonul roșu te va ajuta.

3. Completați-vă corect datele la final.

4. V-ați înscris la CONCURS pentru un city break la Frankfurt.

Concursul este valabil până pe 21 ianuarie 2018! Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți!

Multă baftă!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.