Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Genesis a doborât recordul pentru cele mai multe drone ridicate simultan de la sol (video)

0 298

Spectacolele cu drone au devenit rapid instrumente de marketing pentru oamenii și companiile care doresc să atragă atenția, iar Genesis știe acest lucru cel mai bine. Marca de mașini deținută de Hyundai și-a făcut intrarea în China printr-un spectacol cu drone, depășind recordului mondial Guinness pentru cele mai multe vehicule aeriene fără pilot existente în zbor în același timp. A folosit 3 281 de drone pentru a-și afișa sigla și pentru a face publicitate în Shanghai. Evenimentul a avut loc pe 29 martie 2021.

Până în prezent, numeroase alte spectacole cu drone au doborât rând pe rând recordul mondial existent în acele vremuri. Intel a dat startul în 2018, când a folosit 2066 de drone care au zburat peste Folsom, California. În 2020, recordul Intel a fost doborât în Rusia, când s-au folosit 2200 de drone. În septembrie 2020, recordul rusesc a fost doborât de o companie din China, care a făcut spectacol cu 3051 de drone.

Pentru astfel de evenimente, de obicei se folosește un software de coregrafie care le spune dronelor să formeze anumite forme în zbor în timp ce coordonează roiul pentru a evita coliziunile. În cazul de față a fost vorba de o acțiune de publicitate, dar demonstrează cât de mult a evoluat tehnologia și spectacolele cu drone și ar putea alimenta cu ușurință concurența între companiile hotărâte să facă extravaganțe robotizate.

Leave A Reply

Your email address will not be published.