blank

Air Serbia a recepționat al doilea avion Airbus A330-200.

0 2.639

Cel de-al doilea avion Airbus A330-200 Air Serbia, care urmează să înlocuiască singura aeronavă de același tip din flota companiei aeriene, urmează să intre în serviciul operațional pe 26 aprilie. Aeronava va opera zboruri pe ruta Belgrad – New York. Înmatriculată YU-ARB, aeronava în vârstă de doisprezece ani va înlocui Airbus-ul A330 (YU-ARA), care va opera ultimul zbor programat pentru compania aeriană din Belgrad pe 24 aprilie.

Noul Airbus A330 Air Serbia are motoare Rolls Royce și se lăuda cu o nouă clasă Business ce dispune de trei locuri suplimentare în cabină, cu un total de 21 de locuri. În ciuda faptului că aeronava a fost operată anterior de Aeroflot, noua cabină va semăna cel mai mult cu cea a Aer Lingus. În clasa economică, aeronava va avea 237 de locuri. Drept urmare, avionul va avea cu patru locuri mai mult în comparație cu primul Airbus A300 (YU-ARA).

Aeronava va opera zboruri pe ruta Belgrad – New York.

Pasagerii vor avea acces la ecrane personale de divertisment în zbor cu filme, emisiuni TV și muzică la cerere. Meniul va rămâne, de asemenea, neschimbat, pasagerii din clasa business având acces la mese à la carte, truse de igienă personală și îmbrăcăminte de dormit, în timp ce pasagerilor din clasa economică li se vor servi în continuare două mese gratuite și vor avea acces la serviciul Sky Au Pairs al companiei aeriene – echipajul de cabină fiind special instruit pentru îngrijirea copiilor pe toată durata zborului.

În prezent, Air Serbia operează trei rotații săptămânale între Belgrad și New York. Frecvența zborurilor va crește la patru zboruri săptămânale de la sfârșitul lunii mai și cinci zboruri săptămânale de la mijlocul lunii iunie. Un total de 121 de zboruri vor fi operate între cele două orașe în fiecare direcție în această vară.

Începând cu 3 iunie, transportatorul sârb se va muta de la Terminalul 4 din New York JFK la Terminalul 1, care este utilizat exclusiv pentru zboruri internaționale, alături de Lufthansa, Air France, Korean Air și Japan Airlines. Terminalul 1 al JFK este utilizat de transportatorii membri SkyTeam și Star Alliance, care includ companii precum Alitalia, Aeroflot, Austrian Airlines, Brussels Airlines sau Turkish Airlines.

Vă reamintim că, începând cu 1 mai 2021, Air Serbia va relua zborurile pe ruta București – Belgrad. Vă reamintim că, din cauza restricțiilor de călătorie impuse de autorități în perioada pandemiei de COVID-19, Air Serbia a suspendat zborurile pe această rută în vara anului trecut.

Leave A Reply

Your email address will not be published.