Funcția ”alertă de preț”, implementată în aplicația de mobil Wizz Air

0 1.402

Wizz Air anunță că a introdus o nouă funcție în aplicația sa mobilă, care le va permite clienților Wizz Air să activeze alerte de preț pentru zborurile de interes.

Cu această actualizare a aplicației, utilizatorii înregistrați pot stabili acum alerte de preț pentru până la cinci zboruri pe care doresc să rezerve bilete. Această nouă caracteristică îi va notifica în mod automat pe utilizatori cu privire la creșterea sau scăderea prețurilor biletelor, astfel încât clienții să poată rezerva rapid dacă tarifele încep brusc să urce sau să profite de scăderile de preț de la tarifele de bază deja foarte mici ale Wizz Air.

Pentru a configura o alertă de preț, pur și simplu descărcați aplicația mobilă Wizz Air, conectați-vă la contul dumneavoastră, căutați un zbor și apoi activați „alertele de preț”. Alertele sunt trimise o dată pe zi printr-o notificare push și se vor șterge automat odată cu plecarea zborului urmărit. Aplicația mobilă Wizz Air este disponibilă gratuit pentru utilizatorii de Android și iOS.

Paulina Gosk, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a declarat: „La WIZZ înțelegem că pasagerii caută zboruri accesibile atunci când își planifică călătoriile, motiv pentru care ne-am angajat întotdeauna să oferim cele mai mici tarife din industrie. Funcția de alertă a prețurilor se bazează pe acest angajament, permițând clienților Wizz Air să asigure cele mai bune oferte la zboruri prin actualizări trimise direct pe smartphone-ul lor. Știm că toți călătorii visează la planurile lor de vacanță atunci când restricțiile se vor relaxa, motiv pentru care suntem încântați să lansăm această funcție pentru a ne asigura că primesc cea mai bună ofertă posibilă.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.