blank

Frankfurt – Ronneby – Kalmar cu Air Dolomiti, din 19 septembrie 2021

0 929

Air Dolomiti, compania aeriană italiană a Grupului Lufthansa, va lansa operațiuni pe piața suedeză pentru prima dată, cu un serviciu de la hub-ul german din Frankfurt la Ronneby și Kalmar, aflate pe coasta de sud-est a Suediei.

În această toamnă, vor fi lansate zboruri non-stop între Ronneby și Frankfurt. Air Dolomiti va opera noua rută pe tot parcursul anului, conectând Aeroportul Frankfurt-am-Main din Germania cu Aeroportul Ronneby și Aeroportul Kalmar din Suedia, cu un program optimizat pentru a răspunde atât călătorilor de afaceri, cât și celor de agrement.

Frankfurt – Ronneby – Kalmar cu Air Dolomiti.

Începând cu 19 septembrie, rută Frankfurt – Ronneby – Kalmar va fi operată de cinci ori pe săptămână – în zilele de luni, miercuri, joi, vineri și duminică – cu o aeronavă Embraer E195 cu 120 de locuri.

EN8880 Frankfurt 12:00 – 13:35 Ronneby
EN8882 Ronneby 14:20 – 14:50 Kalmar

EN8882 Ronneby 14:20 – 14:50 Kalmar
EN8883 Kalmar 15:35 – 17:25 Frankfurt

În plus, față de călătorii de agrement și de afaceri, noul serviciu va fi apreciat și de cei din industria turismului local, deoarece conectivitatea sporită oferă vizitatorilor care doresc să descopere regiunea sud-estică a Suediei accesibilitate ușoară și convenabilă.

Zborurile de legătură din rețeaua Air Dolomiti și Lufthansa de la hubul din Frankfurt – cel mai mare din Germania, al treilea din Europa și al unsprezecelea cel mai mare hub din lume – permit călătorilor suedezi să ajungă cu ușurință la destinații nu numai în Germania sau Italia, ci și în întreaga lume.

Leave A Reply

Your email address will not be published.