Dakar – New York – Washington DC cu Air Senegal, din 2 septembrie 2021

0 55

Dakar – New York – Washington DC cu Air Senegal, din 2 septembrie 2021. Începând cu această dată, Air Senegal va fi singura companie africană care va opera două zboruri săptămânale directe regulate între Statele Unite și Senegal. Această conexiune va fi realizată cu aeronave de tip Airbus A330neo, un avion ultra-modern, echipat cu facilități de ultimă generație.

Biletele pentru acest zbor sunt deja puse în vânzare pe site-ul companiei aeriane, cu prețuri atractive. Programul de zbor vor facilita, de asemenea, conexiunile către Ziguinchor, Cap Skirring, Banjul, Conakry, Praia, Abidjan, Nouakchott, Bamako, Cotonou, Douala, Libreville sau Casablanca.

Dakar – New York – Washington DC cu Air Senegal.

Zborurile vor fi efectuate în zilele de joi și duminică.

HC407 Dakar 01:30 – 06:00 New York 08:30 – 10:00 Washington DC
HC408 Washington DC 20:25 – 21:55 New York 23:55 – 12:35 +1 Dakar

Zborurile vor fi operate cu aeronave de tip Airbus A330neo, cu o capacitate de 290 de pasageri: 32 de locuri la Business Class, 21 de locuri la clasa Premium și 237 de locuri la clasa Economy. În plus, față de WiFi-ul de la bord, pasagerii vor putea beneficia de opțiunea unui bagaj de 46 kg și de programul de loialitate foarte avantajos (Teranga), pe care compania l-a înființat.

Potrivit lui Ibrahima Kane, Director General al Air Senegal: „Este o mare plăcere să anunțăm o nouă legătură, care va fi operată pe tot parcursul anului, între Senegal și Statele Unite ale Americii Această rută face parte din expansiunea strategică a rețelei noastre intercontinentale. În plus, Statele Unite rămân o piață cu prioritate ridicată pentru diaspora noastră, care este bine reprezentată în zonă. Cu acest zbor, Air Senegal va face SUA și mai accesibile și, prin urmare, o mai bună conectivitate va consolida legăturile economice și socio-culturale solide dintre SUA și Senegal.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.