Frankfurt – Kuusamo cu Lufthansa / Moș Crăciun și-a început călătoria cu Lufthansa

Pe 23 decembrie 2017, cu o zi înainte de Ajunul Crăciunului, Moș Crăciun și-a început călătoria pe zborul inaugural Kuusamo (Finlanda) - Frankfurt (Germania) by Lufthansa.

0 368

Începând cu 23 decembrie 2017, Lufthansa va opera un zbor săptămânale pe ruta Kuusamo (Finlanda) – Frankfurt (Germania) by Lufthansa. Aceasta este a 3-a destinație din regiunea Laponia, Finlanda spre care operează transportatorul aerian german.

Odată cu zborul inaugural, Moș Crăciun și-a început călătoria în jurul lumii. Din hub-ul central din Frankfurt, Moș Crăciun poate călători foarte repede spre destinații din 106 țări, putând astfel să livreze cadourile în timp util. Vă reamintim că Lufthansa Systems a optimizat traseul Moșului.

mos-craciun-lufthansa

Orar Frankfurt (FRA) – Kuusamo (KAO)

LH872: Frankfurt (FRA) 10:05 – 14:10 Kuusamo (KAO)
LH873: Kuusamo (KAO) 15:15 – 17:30 Frankfurt (FRA)

Zborul este operat în fiecare sămbătă, iar distanța de 2134 de kilometri va fi operată cu aeronave de tipul Airbus A320.

De la Moș Crăciun, Lufthansa a primit 5 stele SkyTrax, prima și singura companie aeriană din Europa care a intrat în grupul elitist al aviației comerciale.

Înainte de îmbarcare, echipajul Lufthansa și Moș Crăciun s-au fotografiat la scara aeronavei Airbus A320.

Kuusamo este un orășel situat în nord-estul Finlandei, în apropierea stațiunii de ski Ruka. Noua destinație este perfectă pentru turiștii care doresc să se bucure de tot felul de activități de iarnă.

În plus, regiunea este populară printre turiștii care doresc să vadă luminile nordului, precum și pentru a se bucura de un peisaj feeric de iarnă.

Lufthansa zboară deja spre alte două destinații din regiunea Laponia: Ivalo și Kittilä.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.