blank

Lufthansa, companie de 5 stele din Europa

Astăzi, Lufthansa a primit 5 stele Skytrax, fiind prima companie din Europa și prima din afara Asiei care a intrat în cercul elitist din aviația comercială.

0 704

Lufthansa a intrat în elita aviației mondiale, primind 5 stele Skytrax. Astfel, elita aviației comerciale a ajuns la 10 companii aeriene: » ANA All Nippon Airways; » Asiana Airlines; » Cathay Pacific Airways; » Etihad Airways; » EVA Air; » Garuda Indonesia; » Hainan Airlines; » Lufthansa; » Qatar Airways; » Singapore Airlines.

Lufthansa, companie de 5 stele

După cum se poate observa, Lufthansa este singura companie din Europa cu 5 stele Skytrax, dar și singura companie aeriana din afara Asiei.

Această certificare vine în urma unor eforturi susținute de modernizare a serviciilor companiilor, la sol și în aer. Juriul Skytrax analizează toate serviciile pe care le oferă o companii aeriene, existând peste 800 de criterii de jurizare.

Pentru Skytrax, consecvența și constanța cu care Lufthansa a avansat cu modernizarea serviciior au fost elemente cheie în decizia de acordare a celor 5 stele. De exemplu, cabinele First, Business, Premium Economy și Economy au fost complet modernizate.

De asemenea, Lufthansa a obținut puncte importante prin digitalizarea serviciilor la sol și în aer. Este foarte important ca pasagerii să poată beneficia de cât mai multe oportunități digitale prin intermediul cărora își pot personaliza călătoriile.

Totodată, în cadrul World Airline Awards (pe baza răspunsurilor sosite de la 19.8 milioane de pasageri din 105 țări), Lufthansa a câștigat locul 1 în Europa și locul 7 în lume.

Începând cu 1990, Skytrax efectuează sondaje cu privire la calitatea companiilor aeriene și a aeroporturilor. În 1999, Skytrax a acordat petru prima dată 5 stele unei companii aeriene. Până acum, doar zece companii aeriene din întreaga lume au reușit să obțină cel mai mare rating Skytrax.

Leave A Reply

Your email address will not be published.