blank

Forțele Aeriene Române execută zboruri de antrenament peste București

0 378

Aeronave de luptă, de transport şi elicoptere vor executa, în perioada 12-16.07.2021, zboruri la înălţimi mici (aproximativ 100 m faţă de sol) în zonele delimitate de judeţele Ilfov şi Bucureşti.

Menţionăm că aceste activităţi de zbor sunt executate în conformitate cu Planurile de Instruire în Zbor şi în concordanţă cu reglementările aeronautice în vigoare, având drept scop creşterea nivelului de antrenare a personalului navigant în condiţii cât mai reale, fapt care contribuie la creşterea capacităţii acţionale a Forţelor Aeriene Române.

Statul Major al Forţelor Aeriene se preocupă constant pentru diminuarea impactului activităţilor aeronautice asupra comunităţii locale, urmărind în acelaşi timp îndeplinirea obiectivelor de pregătire a piloţilor, în conformitate cu cerinţele specifice, obiective care includ şi executarea unor antrenamente adecvate condiţiilor de luptă actuale.

Dacă auziți / vedeți avioane peste București, să nu vă speriați. Nu suntem în război! 🙂 Sunt doar zboruri de antrenament. Nu, nu avem BIAS 2021!

Leave A Reply

Your email address will not be published.