Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

A fost suspendată organizarea showului aviatic BIAS 2021

0 411

Comitetul de Organizare BIAS – format din reprezentanții organizatorilor: CN Aeroporturi București, care este și sponsor principal, Statul Major al Forțelor Aeriene, Romaero și Aeroclubul României – s-a reunit joi, 6 mai, pentru a analiza posibilitatea continuării organizării BIAS, programat pe 5 septembrie 2021.

Luând în considerare toate aspectele organizatorice în contextul pandemiei de CoVid-19, inclusiv posibilele restricții privind numărul de spectatori precum și dificultățile privind finanțarea evenimentului, Comitetul de Organizare a decis suspendarea organizării BIAS 2021.

Comitetul se va reuni periodic pentru a analiza evoluția situației generale urmând ca, atunci când aceasta va redeveni favorabilă organizării unui eveniment de dimensiunea BIAS, să ia o decizie privind următoarea ediție a celui mai mare show aerian din această regiune a Europei.

Reamintim că, începând cu 2012, la BIAS au participat de fiecare dată peste 100.000 spectatori, numărul celor prezenți simultan pe platforma de la Băneasa și Romaero depășind frecvent 50.000.

Leave A Reply

Your email address will not be published.