FlyDubai va relua zborurile spre Maldive începând cu 27 octombrie 2020. Românii pot călători în Maldive via Dubai.

0 1.463

FlyDubai a anunțat reluarea zborurilor spre Male (Maldive) începând cu 27 octombrie 2020. Transportatorul low-cost FlyDubai a mai zburat pe ruta Dubai – Male în perioada 2013-2018.

Maldive și-a deschis granițele pentru turiștii străini și este una dintre puținele destinații exotice deschise în vremea pandemiei de COVID-19. Datorită cererii din piață, FlyDubai a decis să reia zborurile pe ruta Dubai – Male.

Vor fi operate 4 zboruri săptămânale, în zilele de marți, joi, vineri și sâmbătă. Odată cu deschiderea acestei rute, rețeaua FlyDubai va crește la 40 de destinații din Africa, Asia Centrală, Europa, India Subcontinentală și Orientul Mijlociu.

Orarul zborurilor Dubai – Male cu FlyDubai

FZ 1569 Dubai 10:35 – 15:50 Male
FZ 1570 Male 23:30 – 03:10+1 Dubai

Pasagerii, care fac rezervări la flydubai pentru călătorii între 01 septembrie și 30 noiembrie 2020, vor primi automat o asigurare globală gratuită pentru COVID-19. Noul serviciu acoperă cheltuielile de sănătate ale pasagerilor și costurile de carantină în urma diagnosticului cu COVID-19 în timpul călătoriei lor.

În conformitate cu liniile directoare COVID-19 privind turismul în condiții de siguranță și igienă, care au fost emise de Ministerul Turismului din Maldive, toate cele 156 de stațiuni vor trebui să ia măsuri de protecție pentru turiști și pentru personalul care lucrează în industrie.

Românii pot călători în Maldive

Astfel, din 27 octombrie, românii vor putea călători în Maldive via Dubai cu FlyDubai. Începând cu data de 10 septembrie 2020, toate persoanele care călătoresc în Maldive trebuie să prezinte un test negativ pentru COVID-19. Testul va trebui să fie de tip molecular (RT-PCR), tradus în limba engleză și efectuat cu cel mult 72 de ore înaintea îmbarcării.

Recomandări pentru cei ce călătoresc între România și Maldive

Cetățenilor români care efectuează deplasări în Maldive li se recomandă să respecte regulile de sănătate publică și siguranță impuse de Agenția de Protecție a Sănătății (Health Protection Agencydin Maldive.

Recomandări privind comportamentul turiștilor în stațiuni:

  • Să efectueze un test molecular tip RT-PCR cu cel mult 72 de ore înaintea îmbarcării și să îl traducă în limba engleză;
  • Să poarte măști în spații închise și unde distanțarea fizică nu este posibilă;
  • Să mențină igiena mâinilor;
  • Să mențină distanțarea fizică în orice moment;
  • Se recomandă utilizarea aplicației „TraceEkee”;
  • Se recomandă ca turiștii să își verifice temperatura o dată pe zi. În fiecare cameră de oaspeți va fi furnizat un termometru fără contact (de exemplu, termometru cu infraroșu).
  • Turiștii care au febră sau simptome respiratorii, cum ar fi tuse sau dificultăți de respirație, trebuie să se izoleze în camera lor și să informeze administrația stațiunii. (mai multe informații pe site-ul MAE)

*Ruta și orarul zborurilor sunt stabilite de compania aeriană în corelație cu legile și restricțiile impuse de autorități.

**Site-ul AirlinesTravel nu se face responsabil de modificarile operationale, de zboruri sau de biletele de avion.

Leave A Reply

Your email address will not be published.