blankblank

LOT Polish Airlines adaugă 3 rute noi spre Grecia

0 853

LOT Polish Airlines adaugă trei noi zboruri spre Grecia în programul de zbor din această vară, oferind noi conexiuni spre Salonic, Heraklion și Rodos din Polonia, a declarat vineri Ministerul Grec al Turismului. Anunțul a venit va urmare a unui acord încheiat între Ministrul grec al Turismului, Harry Theoharis și reprezentanții LOT, care dorește ca transportatorul să își extindă programul de zbor către Grecia pentru sezonul estival 2021.

Compania aeriană din Varșovia, care este membru al Star Alliance, va conecta Poznan cu Salonic, Katowice cu Heraklion (Creta), și Gdansk cu Rodos, în această vară. „Acestea sunt rutele care vor fi adăugate la programul extins al LOT pentru Grecia, care este mult mai bun decât cel din 2019”, a spus Theoharis, subliniind că acordul cu compania aeriană va contribui la creșterea numărului de turiști care vor vizita Grecia în această vară.

LOT Polish Airlines adaugă 3 rute noi spre Grecia în această vară.

  • Katowice cu Atena, Salonic, Corfu, Preveza, Kalamata, Samos, Rhodos și Heraklion (nou)
  • Varșovia cu Atena, Salonic, Corfu, Cefalonia, Zakynthos, Kalamata, Mykonos, Santorini, Rhodos, Chania și Heraklion
  • Poznan cu Salonic (nou), Corfu și Cefalonia
  • Gdansk cu Rhodos (nou)
  • Wroclaw cu Kos
  • Cracovia cu Corfu și Rhodos

Acordul cu LOT a fost încheiat în timpul vizitei recente a ministrului grec în Polonia, înainte de deschiderea oficială a Greciei pentru turiști pe 14 mai – fără cerințe de carantină pentru călătorii vaccinați sau pentru cei cu test PCR negativ.

Grecia este o țară ce atrage milioane de turiști din toată lumea, fiind și în topul preferințelor românilor. Din experiența noastră, Grecia este acea destinație care nu dezamagește niciodată, indiferent de pretențiile fiecăruia.

Tărâmul zeilor oferă de toate: peisaje paradisiace, plaje cu ape azurii și nisip fin, experiențe culinare de neuitat pentru papilele noastre gustative, distracție, binecuvântare, numeroase obiective turistice, istorie și tradiții.

Leave A Reply

Your email address will not be published.