blank

Flota Boeing 787 Dreamliner a operat peste 1 milion de zboruri comerciale

În aproximativ 6 ani, flota de aeronave Boeing 787 Dreamliner a operat peste 1 milion de zboruri comerciale și a transportat peste 190 de milioane de pasageri.

Despre Boeing 787 Dreamliner am scris sute de articole și v-am ținut la curent cu livrările aeronavelor, cu problemele pe care le-au avut aceste avioane și v-am prezentat mereu noile rute operate cu acest tip de avion.

1 milion de zboruri comerciale

Pe 26 octombrie 2011, primul 787 Dreamliner a fost livrat către All Nippon Airways. Până în august 2017, au fost asamblate 589 de unități, care au fost livrate către 69 de clienți din întreaga lume.

În tot acest timp, avioanele au operat peste 1 milion de zboruri comerciale și au transportat peste 190 de milioane de pasageri.

Aeronavele Dreamliner oferă mai mult confort, geamuri mai mari, aerul mai curat și plăcut, toate acestea transformând un banal zbor într-o adevărată experiență.

reteaua-dreamliner

Ce urmează? Fiind un avion tânăr, cu siguranță povestea Dreamliner continuă. În 2018 va fi livrat primul 787-10, cel mai mare avion din familia Dreamliner. Primul 787-10 Dreamliner a operat zborul de debut la finalul lunii martie. Totodată, alte zeci de aeronave de tipul 787-8 și 787-9 vor fi livrate către companiile aeriene.

Voi ați zburat cu un avion Dreamliner? Vă rugăm să ne împărtășiți experiența într-un comentariu! Cer senin!

Leave A Reply

Your email address will not be published.