Flightradar a monitorizat aproximativ 13 000 de zboruri simultan.

0 892

Astăzi, 3 iulie, Flightradar a monitorizat aproximativ 13 000 de zboruri simultan. Și, totodată, s-a menționat faptul că ziua de azi a fost cea mai aglomerată din ultimele 3 luni.


Cifrele de astăzi au mai fost atinse la mijlocul lunii martie, înainte de instaurarea pandemiei la nivel global. Asta înseamnă că motoarele avioanelor au fost turate și companiile aeriene și-au reluat activitatea.

Tot mai multe companii aeriene anunță reluarea zborurilor comerciale frecvente, cu toate că unele țări încă impun anumite reguli și restricții de călătorie.

Au fost reluate și majoritatea zborurilor din / spre România. Zborurile spre Spania, Anglia, Turcia, Olanda, Belgia rămân suspendate, dar nu pentru mult timp. Însă acum se poate zbura spre țări precum Germania, Italia, Cehia, Polonia, Grecia, Moldova, Franta, Croatia, Norvegia, Suedia, Danemarca, Portugalia, Ungaria și multe alte țări existente pe lista verde.

Principalele companii aeriene cu zboruri din / spre România și-au reluat activitatea. Vorbim aici de TAROM, Blue Air, Wizz Air, Ryanair.

Leave A Reply

Your email address will not be published.