Flightradar a monitorizat aproximativ 13 000 de zboruri simultan.

0 566
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.
()

Astăzi, 3 iulie, Flightradar a monitorizat aproximativ 13 000 de zboruri simultan. Și, totodată, s-a menționat faptul că ziua de azi a fost cea mai aglomerată din ultimele 3 luni.

Cifrele de astăzi au mai fost atinse la mijlocul lunii martie, înainte de instaurarea pandemiei la nivel global. Asta înseamnă că motoarele avioanelor au fost turate și companiile aeriene și-au reluat activitatea.

Tot mai multe companii aeriene anunță reluarea zborurilor comerciale frecvente, cu toate că unele țări încă impun anumite reguli și restricții de călătorie.

Au fost reluate și majoritatea zborurilor din / spre România. Zborurile spre Spania, Anglia, Turcia, Olanda, Belgia rămân suspendate, dar nu pentru mult timp. Însă acum se poate zbura spre țări precum Germania, Italia, Cehia, Polonia, Grecia, Moldova, Franta, Croatia, Norvegia, Suedia, Danemarca, Portugalia, Ungaria și multe alte țări existente pe lista verde.

Principalele companii aeriene cu zboruri din / spre România și-au reluat activitatea. Vorbim aici de TAROM, Blue Air, Wizz Air, Ryanair.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.