blank

Blue Air se repoziționează ca low-cost și-l aduce în echipă pe Krassimir Tanev

0 12.639

Blue Air a decis să renunțe la ideea de companie hibrid și se întoarce la originile sale low-cost. Îl aduce în echipă pe Krassimir Tanev, unul dintre cei mai experimentați executivi din industrie. Dar hai să vedem ce zice comunicatul de presă.

Incepând cu 1 iulie, Blue Air anunță cu entuziasm numirea lui Krassimir Tanev în funcția de Director Comercial. Pasionat de companiile aeriene și de aviație, Krassimir este unul dintre cei mai experimentați executivi din industria low cost.

Krassimir Tanev intră în echipa Blue Air

El și-a dedicat întreaga sa carieră industriei zborului, activând într-o serie de poziții cheie de management și strategie comercială în ultimii 20 de ani. Krassimir Tanev deține un vast know-how în transformare organizațională, strategia rețelei și planificarea rutelor, revenue management, business development, gestionarea globală a vânzărilor, marketing și dezvoltare de brand.

Krassimir vine cu o bogată experiență de management acumulată în mari companii aeriene europene, atât de tip legacy, cât și de tip low cost. Krassimir Tanev s-a alăturat companiei Blue Air, venind de la grupul IAG, unde a ocupat atât poziția de Director Piețe Internaționale la Vueling, precum și cea de Director General la compania-soră LEVEL Europe.

Anterior a ocupat funcția de Vicepreședinte Vânzări Internaționale la Alitalia, precum și cele de Director Executiv la LOT Polish Airlines și de Director Executiv la CSA Czech Airlines.

Blue Air se repoziționează ca low-cost

În noul său rol de Director Comercial al Blue Air, Krassimir va fi responsabil pentru dezvoltarea și implementarea strategiei comerciale a Blue Air, având ca prioritate oferirea celei mai bune experiențe de călătorie din segmentul LCC, o politică sustenabilă și competitivă de pricing și revenue management, crearea unui model de distribuție eficient din punct de vedere al costurilor și gestionarea rețelei Blue Air, aflată în expansiune rapidă.

Krassimir preia acest rol de la Carsten Schaeffer, fost executiv la Lufthansa, Air Berlin și Sabre, care va păstra poziția de membru al Consiliului de Administrație al grupului Airline Invest, acționarul majoritar al Blue Air, și va continua să susțină compania în definirea proiectelor strategice.

Leave A Reply

Your email address will not be published.