blank

Finnair va opera zboruri spre 60 de destinatii populare de vacanta

0 535

Finnair va opera zboruri spre 60 de destinatii populare de vacanta. Compania aeriană finlandeză Finnair își dezvolte programul de zbor în această vară, cu accent pe destinațiile de agrement, deoarece lansarea vaccinului este de așteptat să permită redeschiderea călătoriilor în multe țări.

În luna iunie, Finnair va relua zborurile spre destinații precum Reykjavik, Bodø, Nisa, Lisabona și Vilnius. Frecvențe suplimentare vor fi adăugate și pentru cursele spre insulele grecești precum Rodos, Chania și Santorini, precum și Mallorca, Malaga și Alicante, în Spania. Destinațiile de vară ale Finnair în Italia includ Roma, Milano și Veneția.

În America de Nord, lansarea vaccinului a progresat bine, iar Finnair va relua zborurile spre Chicago și Los Angeles la jumătatea lunii iunie și va crește frecvențele pe ruta New York cu până la trei zboruri pe săptămână. Repornirea acestor zboruri este încă supusă restricțiilor de călătorie din SUA.

Finnair va opera zboruri spre 60 de destinatii populare de vacanta.

FinlandaEuropaAsia America de Nord
IvaloAlicanteBangkokChicago
KittiläAmsterdamHong KongLos Angeles
KuopioBerlinSeulNew York
KuusamoBodøShanghai
OuluBrysselSingapore
RovaniemiBudapestaTokyo
TampereChania
TurkuCopenhaga
VaasaDublin
Dubrovnik
Düsseldorf
Edinburgh
Frankfurt
Funchal
Gazipasa
Gdansk
Göteborg
Hamburg
Heraklion
Krakow
Lisabona
Londra
Málaga
Manchester
Milano
Moscova
Munchen
Nice
Oslo
Palma de Mallorca
Paris
Praga
Reykjavik
Rhodes
Riga
Roma
Split
St. Petersburg
Stockholm
Tallinn
Tel Aviv
Veneția
Vilnius
Visby
Viena
Varșovia
Zürich

Utilizarea unei măști este obligatorie pentru toți clienții și echipaj, atât la bordul aeronavei cât și în aeroport. Finnair încurajează clienții să ajungă la aeroport în timp util înainte de zbor, deoarece verificările documentelor de călătorie necesită mai mult timp decât în ​​mod normal.

În conformitate cu recomandarea autorității sanitare finlandeze, Finnair solicită clienților care călătoresc în Finlanda să prezinte un certificat negativ de testare COVID-19 sau dovada unei infecții anterioare cu COVID-19. Începând cu 11 mai, Finnair acceptă și un certificat de vaccinare COVID-19. Nu este necesar ca pasagerii cu vârste cuprinse între 12-15 ani să prezinte vreun document.

Finnair va lansa Finnair Corona Cover.

Restricțiile de călătorie este probabil să se schimbe în multe țări în timpul verii. Pentru a facilita planificarea călătoriei, Finnair va introduce o asigurare pentru ca cei care doresc să călătorească să poată explora destinațiile disponibile și să țină pasul cu cele mai recente restricții de călătorie din diferite țări.

De asemenea, Finnair are o politică flexibilă de schimbare a biletelor pentru toate rezervările efectuate până la 31 august 2021. Aceasta înseamnă că clienții pot modifica datele de călătorie indiferent de tipul lor de bilet. Finnair Corona Cover a fost extinsă și va fi inclusă și în rezervările efectuate până la 30 iunie 2021. Asigurarea este oferită fără costuri suplimentare, pentru toate biletele de avion achiziționate pentru călătoriile care pleacă pe/înainte de 31 august 2021 și care nu depășesc 31 de zile și care au fost cumpărate prin intermediul site-ului web Finnair sau al aplicației mobile.

Această acoperire este disponibilă pentru clienții care călătoresc în străinătate din Finlanda, Suedia, Norvegia, Danemarca, Estonia, Germania, Austria, Elveția, Franța, Belgia, Olanda, Italia, Spania sau Irlanda. Finnair Corona Cover este concepută pentru a suplimenta alte asigurări de călătorie pe care le aveți și oferă o acoperire suplimentară în cazul în care veți contracta COVID-19 în timp ce vă aflați la destinație.

Leave A Reply

Your email address will not be published.