Finnair acceptă doar măști chirurgicale, măști FFP2 și FFP3 sau alte măști cu standard (N95), fără supape

0 217

Finnair, una dintre cele mai mari companii aeriene din Finlanda, a anunțat că, începând cu 16 august, măștile de țesătură / improvizate nu vor mai fi permise pe zborurile lor.

Potrivit unei declarații publicate de companie, s-a observat că, din moment ce măștile de față din țesătură / improvizate nu sunt la fel de eficiente ca măștile chirurgicale atunci când vine vorba de protejarea pasagerilor împotriva expunerii la infecție, acestea ar trebui înlocuite cu o opțiune mai bună.

„Începând cu 16 august, nu vom mai accepta măști de țesătură pe zborurile noastre. Acceptăm măști chirurgicale, măști respiratorii FFP2 sau FFP3 fără supapă sau alte măști fără supape cu același standard (N95). Vă reamintim că masca este obligatorie pe tot parcursul călătoriei” , se arată în declarația Finnair.

„Masca poate fi eliminată doar pentru o perioadă limitată în timp, cum ar fi atunci când mâncați sau vă hidratați. Vă rugăm să vă asigurați că purtați întotdeauna o mască atunci când interacționați cu angajații Finnair, indiferent dacă vă aflați la aeroport sau la bord”, a adăugat Finnair.

În plus, pasagerii care au o afecțiune medicală care îi împiedică să poarte o mască ar trebui să informeze aeroportul cu cel puțin 72 de ore înainte de zbor.

În prezent, Finlanda păstrează restricții stricte împotriva tuturor călătorilor care nu au fost vaccinați sau recuperați în urma infectării cu noul coronavirus. Pe de altă parte, celor care furnizează un certificat digital de vaccinare sau recuperare li se permite intrarea fără restricții.

Leave A Reply

Your email address will not be published.