Fiji redeschide granițele pentru turismul internațional

0 186

Australienii care sunt dornici să-și petreacă o parte din sărbătorile de Crăciun într-un paradis tropical vor fi fericiți căci Fiji a redeschis granițele pentru turismul internațional, iar Fiji Airways a profitat de acest lucru și planifică reluarea zborurilor internaționale spre Australia.Fiji Airways profită de faptul că națiunea din Pacific este pe drumul cel bun și va avea „întreaga populație activă complet vaccinată până în luna noiembrie”, planificând să redeschidă frontierele „înainte de Crăciun”. Astfel, compania aeriană va relua zborurile spre Australia în acel moment.

Una dintre restricții va fi, fără îndoială, faptul că vizitatorii trebuie să fie complet vaccinați.

Rețeaua pre-pandemică a companiei aeriene a conectat Sydney, Melbourne și Brisbane cu Nadi, pe partea de vest a insulei principale Viti Levu. Programul revizuit este așteptat să fie anunțat în următoarele săptămâni. „Programul nostru de zbor va fi publicat imediat după anunțul oficial al Guvernului care va prezenta restricțiile de la frontieră”, promite Andre Viljoen, CEO al Fiji Airways.

Prin apartenența companiei aeriene la alianța Oneworld, Fiji Airways oferă avantaje precum accesul la lounge, check-in prioritar și îmbarcare pentru Qantas Frequent Flyers. Qantas și Virgin Australia includ, de asemenea, Fiji în rețeaua lor pentru zboruri pe distanțe scurte, Qantas urmărind deja reluarea zborurilor Sydney – Fiji din 21 decembrie.

Virgin rămâne dornică să-și extindă aripile spre Noua Zeelandă și Fiji, pe măsură ce cererea crește și granițele se redeschid. Compania își va consolida flota, care va ajunge la dimensiuni aproape pre-pandemice, cu alte nouă avioane Boeing 737 care urmează să sosească începând cu luna octombrie 2021.

Leave A Reply

Your email address will not be published.