Fanii au decis: SAGA Festival se întoarce la Romaero!

0 301

SAGA Festival 2023, unul dintre cele mai așteptate festivaluri din România, are loc în perioada 23-25 iunie 2023, o dată stabilită și bătută în cuie, însă nu și locația. Inițial, ediția a treia SAGA Festival era anunțată că va avea loc pe Arena Națională, locul ediției din 2022. Dar acest festival s-a lansat în 2021, într-o locație inedită, la Romaero Băneasa.

SAGA Festival 2023, la Romaero

În urma unui sondaj în rândul fanilor, aceștia au decis ca SAGA Festival să revănă la locul iniţial de desfăşurare- Romaero, iar organizatorii au respectat decizia publicului. În 2022 au participat la festival peste 150.000 de oameni, iar printre numele mari care au mixat au fost Marshmello, Salvatore Gannaci, Tiesto, DJ SNake, Deadmau5, Timmy Trumpet, Sickick. În 2021 a avut loc prima ediţie şi atunci au venit la noi Don Diablo, Tiesto, John Newman, Carl Cox, Vini Vici, informează infomusic.ro.

Nu avem încă lista artiștilor ce vor performa la SAGA Festival, dar ne așteptăm ca această ediție să fie peste primele două, care au avut plusuri și miusuri din punct de vedere al organizării, dar și al invitaților.

Listă Concerte România 2023!

Leave A Reply

Your email address will not be published.