Falimentul Atlasglobal a fost cerut pe 12 februarie / Atlasglobal a suspendat toate activitățile comerciale

0 626

Pe 12 februarie, conducerea Atlasglobal a cerut falimentul companiei și a stopat toate activitățile comerciale. Ultimul zbor operat a fost pe ruta Bagdad – Istanbul.

AtlasGlobal, care a zburat sub denumirea Atlasjet până la 31 martie 2015, este o companie aeriană din Turcia cu sediul central la Istanbul. Opera zboruri regulate, dar și numeroase zboruri chartere. Cele mai multe rute erau operate de la baza din Istanbul.

Falimentul Atlasglobal a fost cerut pe 12 februarie

În ultimele luni, Atlasglobal s-a confruntat cu probleme financiare. În perioada 26 noiembrie – 21 decembrie 2019, Atlasglobal a suspendat operațiunile și a încercat o resuscitare. Și-a reluat zborurile spre finalul lunii decembrie pe rutele cu plecare din Istanbul spre Antalya, Londra, Bagdad, Tel-Aviv, Teheran și Amsterdam. Pe 18 ianuarie a suspendat zborurile cu termen până pe 9 februarie.

Ori în acest mod nu se poate opera. Astfel, conducerea a luat decizia de a opri activitatea de tot, iar toți angajații au fost chemați la sediul companiei.

Compania aeriană Atlasglobal a fost fondată în 2001, iar până la 31 martie 2015 a zburat sub denumirea Atlasjet. În ultima perioadă, Atlasglobal a operat o flotă all-Airbus formată din avioane A320, A321 și A330.

Leave A Reply

Your email address will not be published.