blank

Expansiunea VietJet Air a fost blocată de autoritățile vietnameze

0 680

Pe 25 decembrie 2018, autoritățile vietnameze au decis să blocheze expansiunea pentru VietJet Air. Aeronavele transportatorului low-cost au fost implicate în mai multe incidente pe diferite aeroporturi din Vietnam.

CAAV (Autoritatea Aviației Civile din Vietnam) a decis să blocheze expansiunea VietJet Air pentru o lună, timp în care transportatorul low-cost nu are voie să deschidă rute noi sau să crească frecvențele pe cele existente.

Expansiunea VietJet Air a fost blocată

Decizia vine după o serie de incidente în care au fost implicate avioanele VietJet Air.

Operațiunile transportatorului low-cost sunt supuse unor verificări pe 4 aeroporturi din Vietnam: Hanoi-Noi Bai, Ho Chi Minh Ville-Tan Son Nhat, Da Nang și Cam Ranh.

Nikkei Dinh Viet Thang, directorul CAAV, a declarat că mai mulți oficiali VietJet Air ar trebui suspendați pentru că incidentele din ultima perioadă au pus în pericol pasagerii.

Oficialii VietJet Air se apără și dau vina pe softul instalat pe avioane. care a dus la declanșarea unor alarme false. Totodată, este menționat faptul că se colaborează cu autoritățile pentru a soluționa fiecare incident în parte.

Leave A Reply

Your email address will not be published.