Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Eurowings zboară din Düsseldorf spre peste 70 de destinații

0 149

Vacanța de vară în Renania de Nord-Westfalia, cel mai populat stat al Germaniei, va începe oficial pe 9 iulie. În ultimele săptămâni, Eurowings și angajații săi au lucrat intens cu partenerii lor pentru a pregăti începutul celei mai minunate perioade a anului. După perioada de pandemie, dorința de a călători este mai mare în această vară decât a fost de mult timp.

Odată cu creșterea ratei de vaccinare, scăderea numărului de infecții și ridicarea restricțiilor de călătorie, cererea de zboruri a crescut semnificativ. Destinațiile turistice sunt solicitate – mai presus de toate – spre Mallorca, Grecia, Insulele Canare și Croația. Eurowings a reacționat la aceasta prin extinderea succesivă a programului său de zbor și creșterea numărului de zboruri oferite doar în Düsseldorf, cel mai mare hub Eurowings, cu încă 40% în timpul sărbătorilor.

Din Düsseldorf, Eurowings oferă călătorilor cea mai mare gamă de zboruri ale tuturor companiilor aeriene în timpul vacanțelor de vară: peste 70 de destinații din 20 de țări sunt în program, iar din Köln, aeronavele companiei aeriene vor zbura spre 60 de destinații, în 18 țări. În primul weekend de sărbători, Eurowings așteaptă în jur de 25.000 de pasageri în Düsseldorf și 13.000 în Köln. 4.000 de zboruri Eurowings vor avea loc în Düsseldorf în perioada vacanței, puțin sub 2.000 de zboruri în Köln.

Eurowings zboară din Düsseldorf spre peste 70 de destinații.

Odată cu extinderea ofertei de vară, flota de avioane este în creștere: în timp ce Eurowings opera doar 45 de avioane în mai, mai mult de 70 de avioane Airbus vor decola din nou către filiala Lufthansa în iulie și august. În septembrie, Eurowings intenționează să opereze 80 de avioane. Numai în cele două locații importante Eurowings din Renania de Nord-Westfalia, aproape 40 de avioane vor fi staționate în această vară: 26 de avioane în Düsseldorf, 13 în Köln.

Cu gama sa largă de oferte de vacanță, Eurowings se poziționează ca cea mai importantă companie aeriană de vacanță din Germania pe distanțe medii și scurte pentru începutul verii 2021: Mallorca continuă să fie foarte populară printre călători și ocupă primul loc în topul celor mai populare destinații ale Eurowings vara asta. Numai din Düsseldorf, Eurowings zboară spre insula Baleare de până la zece ori pe zi în timpul sărbătorilor. Din Koln, există cinci zboruri zilnice către Mallorca. În total, Eurowings face legătura între 24 de aeroporturi din Germania și Austria cu destinații populare de vacanță, cu peste 300 de zboruri săptămânale spre Mallorca.

Heraklion și Salonic, Ibiza și Malaga se bucură, de asemenea, de o cerere puternică și sunt servite zilnic. Alte destinații includ Sardinia, Croația, Sicilia și insulele grecești mai mici. Eurowings zboară de câteva ori pe săptămână spre Milano, Roma sau Barcelona, ​​de exemplu. Destinațiile noi includ Mykonos, Palermo, Krasnodar și Ekaterinburg în Rusia și Tbilisi în Georgia.

Leave A Reply

Your email address will not be published.