Emirates și TAP Air Portugal au extins parteneriatul de tip codeshare.

0 304

Emirates și TAP Air Portugal au semnat un Memorandum of Understanding (MoU) pentru a extinde parteneriatul de tip codeshare deja existent între cele două companii aeriene. De acest nou acord vor beneficia clienții ambelor companii aeriene. Vor fi mai multe rute noi în America, Africa de Nord și Asia de Est. Emirates și TAP Air Portugal vor explora, de asemenea, modalități de îmbunătățire a cooperării în cadrul programelor lor frecvente.În plus, cele două companii intenționează să își sprijine reciproc programele de escală în Dubai și Lisabona, Emirates susținând, de asemenea, TAP Air Portugal, deoarece analizează potențialele oportunități de expansiune din EAU.

Sub rezerva aprobărilor de reglementare necesare, parteneriatul de tip codeshare dintre Emirates și Tap Air Portugal va intra în vigoare începând cu 1 mai 2021 și va oferi clienților beneficii complete de rezervare, biletare și călătorie spre 70 de destinații din rețelele celor două companii aeriene.

Parteneriatul de tip codeshare va intra în vigoare începând cu 1 mai 2021.

În cadrul parteneriatului extins, clienții TAP Air Portugal vor putea să călătorească spre destinațiile populare Emirates din Asia de Est precum Taipei, Tokyo, Osaka, Mumbai, Delhi, Dhaka, Male, Jakarta, Denpasar, Manila, Hanoi, precum și Barcelona și Mexic.

Clienții Emirates vor putea accesa destinații interne suplimentare din Portugalia, precum și zborurile TAP Air Portugal spre orașe din SUA, Canada, Mexic, Brazilia, Senegal, Guineea-Bissau, Guineea-Conakry, Maroc, Tunisia, Gambia și Capul Verde.

Vă reamintim că Emirates și Autoritatea pentru Sănătate din Dubai (DHA) au semnat un Memorandum of Understanding (MoU) care își propune să poziționeze Dubai ca unul dintre primele orașe din lume care va implementa verificarea digitală a dosarelor medicale ale călătorilor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.