Eurowings Discover a primit Certificatului de Operator Aerian

0 1.027

Chiar la timp pentru sezonul estival, noua companie aeriană de agrement a Grupului Lufthansa este pregătită pentru decolare. Odată cu eliberarea licenței de funcționare și a certificatului de operator aerian (AOC) de către Autoritatea Federală a Aviației din Germania, tânăra companie aeriană Eurowings Discover a finalizat cu succes ultima etapă în drumul său spre operațiunile de zbor independente. Certificatul a fost eliberat de Autoritatea Federală de Aviație din Germania pe 16 iunie.

Eurowings Discover este, de asemenea, prima companie aeriană din Germania care primește un permis nelimitat în conformitate cu o nouă cerință a legislației în domeniul aviației, cunoscută sub numele de CAMO (Continuing Airworthiness Management Organization).

Eurowings Discover a primit Certificatului de Operator Aerian și licența de funcționare.

Cea mai nouă companie aeriană a Grupului Lufthansa va decola pe 24 iulie de la baza din Frankfurt pentru a opera zborul inaugural spre Mombasa cu serviciu spre Zanzibar. În august, programul de zbor va fi completat cu alte destinații atractive pe distanțe lungi. Astfel, pe lângă două frecvențe săptămânale spre Mombasa/Zanzibar, începând din luna august vor exista și trei zboruri pe săptămână spre Punta Cana și cinci zboruri pe săptămână spre Windhoek. În octombrie, Eurowings Discover va zbura, de asemenea, de trei ori pe săptămână spre Las Vegas și Mauritius.

În programul de zbor de iarnă din 2021, vor fi adăugate câte trei frecvențe săptămânale spre Bridgetown, Montego Bay și Varadero. În plus, programul de zbor va fi extins din luna noiembrie pentru a include zboruri pe distanțe scurte și medii spre Insulele Canare, Egipt și Maroc.

Înainte de începerea operațiunilor pe distanțe lungi, la sfârșitul lunii iulie, Eurowings Discover intenționează să opereze zboruri continentale pentru compania aeriană Lufthansa Group, Air Dolomiti (EN), de la jumătatea lunii iulie, pentru a intensifica – treptat – operațiunile și pentru a asigura un început lin pe rutele lung-curier.

Zbor inaugural spre Mombasa cu zbor spre Zanzibar

Flota companiei aeriene va fi formată din maximum 11 avioane în acest an și va crește la 21 de avioane până la mijlocul anului viitor: 10 x Airbus A320 și 11 x Airbus A330. Toate aeronavele provin din flota Lufthansa Group.

Datorită integrării complete în rețeaua de alimentare Lufthansa, călătorii vor beneficia de procese de rezervare end-to-end și trafic de transfer fără probleme. Toate zborurile pot fi deja rezervate pe lufthansa.com – în prezent sub numărul zborului Lufthansa (LH). Trecerea la numărul de zbor „4Y” Eurowings Discover este programată pentru săptămâna zborului inaugural.

Eurowings Discover este noua companie aeriană de agrement a Grupului Lufthansa și o filială deținută în totalitate de Deutsche Lufthansa AG. Cu codul IATA 4Y și cu o gamă largă de servicii pe termen scurt, mediu și lung, Eurowings Discover completează oferta turistică Lufthansa din hub-urile sale germane și oferă călătorilor o gamă largă de destinații atractive. Cu oferte potrivite de la SWISS și Edelweiss, Grupul Lufthansa operează cu succes acest model de afaceri combinat la hub-ul Zurich.

Strategia grupului a fost de a crea concurență directă companiei aeriene charter Condor, care este fostă subsidiară Lufthansa. Proiectul a fost numit inițial Ocean, dar a fost redenumit Eurowings Discover, în luna ianuarie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.