Etihad și Emirates suspendă zborurile către Arabia Saudită

0 727

După ce Arabia Saudită și-a extins interdicția de călătorie internațională, Etihad Airways și Emirates au suspendat temporar zborurile de pasageri către țara din Golf.

Cu scopul de a reduce răspândirea coronavirusului, Arabia Saudită a extins închiderea granițelor pentru 20 de țări, începând cu 3 februarie, până la 31 martie 2021. Transportatorii aerieni din Emiratele Arabe Unite, Etihad Airways și Emirates, au anunțat suspendarea zborurilor de pasageri în Arabia Saudită. Restricțiile nu se aplică cetățenilor saudiți, diplomaților, personalului medical și familiilor acestora.

Începând cu 3 februarie, 21:00 ora locală, nu vi se va permite să intrați în Arabia Saudită dacă ați călătorit în oricare dintre următoarele țări în ultimele 14 zile: Argentina, Emiratele Arabe Unite, Germania, SUA , Indonezia, Irlanda, Italia, Pakistan, Brazilia, Portugalia, Regatul Unit, Turcia, Africa de Sud, Suedia, Elveția, Franța, Liban, Egipt, India, Japonia ”, a declarat Etihad pe site-ul lor.

Cetățenii saudiți vor fi plasați în carantină timp de șapte zile la sosirea în țara lor de origine. Pentru călătorii care au vizitat una dintre țările restricționate, carantina va fi prelungită la 14 zile.

După cum au fost îndrumați de guvernul Regatului Arabiei Saudite, Emiratele Arabe Unite nu vor accepta cetățeni non-saudiți pe zborurile din Dubai către Arabia Saudită, cu efect imediat și până la o nouă notificare”, a anunțat Emirates.

Începând cu 4 februarie 2021, Air Arabia a anulat zborurile către Aeroportul Internațional King Abdulaziz (JED), din Jeddah, Arabia Saudită.

Leave A Reply

Your email address will not be published.