blank

Ernest Airlines își întrerupe temporar operațiunile în România

Ernest Airlines își întrerupe temporar operațiunile în România din 8 octombrie, urmând să le reia la finalul lunii martie 2019, cu mai multe destinații din Italia spre România.

0 1.111

Ernest Airlines, compania aeriană italiană, și-a lansat operațiunile în iunie 2018, odată cu anunțarea zborurilor directe București – Verona, București – Genova și Iași – Verona, Iași – Cuneo.

Începând cu data de 8 octombrie 2018 până în aprilie 2019, Ernest Airlines a decis să își întrerupă temporar toate zborurile în România până la finalul lunii martie 2019.

Decizia se datorează unui plan de îmbunătățire pentru piața din România, dar și pentru piețe din Europa, care include extinderea flotei cu 4 noi aeronave – toate A320, până în aprilie 2019. Rutele existente se vor păstra, dar se vor adăuga și altele noi.

Ernest Airlines revine în România începând cu aprilie 2019

În special pentru publicul din România, în această perioadă Ernest Airlines are în plan lansarea site-ului în varianta română, un call center dedicat, o aplicație mobilă și Check in online.

“Suntem mulțumiți de lansarea rutelor Italia – România din această vară și ne dorim să venim mai bine în întâmpinarea nevoilor pasagerilor noștri. Așa că, începând cu primăvara 2019, pasagerii noștri vor beneficia de îmbunătățire la nivelul serviciilor și noi rute. Noile conexiuni cu orașe din Italia vor fi anunțate înainte deschiderii vânzărilor de bilete din vara anului 2019. Cele 4 rute existente cu 10 zboruri săptămânale se vor relua din primăvară” a declarat Davide Strinna, Country Manager România și Ucraina.

Pasagerii care au achiziționat biletele vor primi rambusare totală. Toți pasagerii vor fi informați prin intermediul email-ului și vor fi contactați de către agenții Ernest Airlines din call center.

Mai multe informații despre zboruri pot fi aflate de pe site-ul Ernest Airlines: flyernest.com și biroul de relații cu clienții care poate fi accesat prin intermediul numărului de telefon: +39 02 897 30 660 6:00-22:00 / Lun-Dum sau e-mail la adresa: [email protected].

Leave A Reply

Your email address will not be published.